İbrahim Sehic gitti

BB Erzurumspor´un Boşnak kalecisi İbrahim Sehic ile Konyaspor 2 yıllık anlaşma sağladı.

Tarih: 01.01.0001 00:00
İbrahim Sehic gitti

Sinan AYDIN

BB Erzurumspor ile şampiyonluk yaşayan kaleci İbrahim Sehic, kaptanı olduğu Erzurumspor´u terk ederek Konyaspor ile anlaştı. Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Konyaspor, adı Beşiktaş ve Hatayspor ile de anılan, Erzurumspor´un kaptanı Boşnak kaleci Ibrahim Sehic ile 2 yıllık anlaşmaya vardı. Konya ekibinin 31 yaşındaki kaleciye yıllık 600 bin Euro ödeyeceği öğrenildi. Öte yandan Konyaspor´un tecrübeli kalecisi Serkan Kırıntılı takımdan ayrılıyor. Adı Beşiktaş ile anılan 35 yaşındaki kalecinin ayrılık isteğini yönetime bildirdiği kaydedildi.

HÜSEYİN ÜNEŞ: SEHİÇ NE İSTEDİ İSE VERDİK!

Erzurumspor Başkanı Hüseyin Üneş, Erzuruım Post´a yaptığı açıklamada, ´´İbrahim Sehiç, takım kaptanımızdı. Ne istedi ise verdik. Bu saatten sonra tercih O´nun. Erzurumspor´dan bir İbrahim gider, bin İbrahim gelir. Taraftarlarımızdan az daha sabır istiyoruz. Biz, bu lige tüm operasyonlara rağmen kalıcı olmak için geldik. Lütfen az daha sabır.´´ dedi. Sehiç´in eşinin Erzurum´u sevemediği ve yeniden Erzurum´a gelmek istemediği için kulübün fiyat artırma talebini kabul etmesine rağmen Konyaspor ile masaya oturduğu öğrenildi. Öte yandan İbrahim Sehic´in yakın arkadaşı olan Jasmin Scuk´un takımdan gönderilmesine tepki olarak da Erzurumspor´dan ayrıldığı iddialar arasında.

TARAFTAR TEPKİLİ

Bu arada BB Erzurumspor taraftar grupları da, sosyal medyada İbrahim Senic transferinin perde arkasını yazarak tepkilerini dile getirdiler; ?İbrahim Sehic´in perde arkasını bir açıklayalım; hem de evvelinden! - Geçen sene takım düştüğünde ilk ihtarı çeken İbrahim Sehic! - İhtarı çektikten sonra menejeri aracılığıyla gitmek istiyorum diye ama sözleşmesinden ve yönetimin üstün gayretinden dolayı kalan Sehic! - TFF 1. Ligde 10 Milyon geliri olan Erzurumspor´dan 5 Milyon alan Sehic! - Lig biter bitmez yönetimin ilk masaya oturduğu adam Sehic! - 20 gündür kulübe tamam diyip imza atmamak için eften püften sebepler sunan Sehic! - En son dün 650 bin Euro´ya kulübümüze tamam diyip Konyaspor´a 625 bin Euro´ya imza atan Sehic! - A spor´a 3 gün önce haber yaptırıp Erzurumspor sayfalarına gülücük atıp buradayım diyen Sehic! Giden gitmiştir, kafasında Erzurumspor´u bitirmiş adamın durmasının da kıymeti yoktur zaten. Net Bilgidir; Sehic´in Erzurumspor´dan ayrılış sebebi para değildir, rakamlar ortadır. Herkes müsterih olsun bu takımda herkesin yeri dolar.?