Icardi transferinde mutlu son! Geliş tarihi

Galatasaray transfer haberleri: Galatasaray taraftarının gelişini dört gözle beklediği Mauro Icardi'yle ilgili yeni gelişmeler yaşandı.

Tarih: 11.07.2023 14:21
Icardi transferinde mutlu son! Geliş tarihi

Galatasaray transfer haberleri: Galatasaray taraftarının gelişini dört gözle beklediği Mauro Icardi'yle ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Sarı-kırmızılılar PSG ile olan pazarlıklarını son noktaya getirirken, Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk da Arjantinli forvetin gelmesini beklediklerini söylemişti. Bu gelişmenin sonrasında Galatasaray Icardi transferinde mutlu sona ulaştı. 30 yaşındaki forvetin İstanbul'a geliş tarihi açıklandı.

Galatasaray taraftarının merakla beklediği Mauro Icardi transferinde sarı-kırmızılılara müjdeli haber geldi.

Arjantinli forvet ile 3+1 yıllık anlaşma sağlayan sarı-kırmızılılar, 30 yaşındaki futbolcuyla yıllık 10 milyon Euro maaş için anlaşmıştı.

KIRAN KIRANA PAZARLIK

İcardi sonrasında kulübü Paris Saint-Germain ile pazarlıklar tüm hızıyla devam ederken, sarı-kırmızılılar vites yükseltmişti.

İlk etapta 1 sezon kontratı kalan oyuncu için 20 milyon Euro isteyen Fransız kulübü, sonrasında 15 milyon Euro'ya (429 milyon TL) kadar inmişti.

Fakat sarı-kırmızılıların bu seviyeye çıkmak niyeti olmadığı ve ilk etapta Fransız ekibine 10 milyon Euro önerdiği belirtilmişti.

11+2'YE BİTECEK

Aslan, 11 milyon Euro artı 2 milyon Euro'luk bonuslarla işi bitirmeye çalışırken bonusların detayları görüşülüyordu.

OKAN BURUK: ICARDI'Yİ BEKLİYORUZ

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk da Kisvarda maçının ardından Icardi'yle ilgili olarak, "Hepimiz Icardi'yi bekliyoruz. Burada her şey olumlu gidiyor. İmza atılana kadar sakin olmak gerekiyor.

Biz istiyoruz, o istiyor. Kulübüyle ilgili her şey yolunda gidiyor. İnşallah en kısa zamanda bizimle beraber olur.

Icardi'nin gelişi hem oyuncu kalitesi hem de psikolojik anlamda Galatasaray'a önemli bir destek olacaktır. Ben kendisiyle daha görüşmedim. Şu anda Erden Timur Bey görüşüyor. İş bittikten sonra ben de görüşeceğim.

Taraftar prosedürü tamamlandıktan sonra kampa katılıp katılmama kararını vereceğiz ama en kısa zamanda gelmesini isterim." ifadelerini kullanmıştı.

MÜJDEYİ WANDA NARA VERDİ

Bu gelişmelerin ardından, Galatasaraylı taraftarların aylardır beklediği müjdeyi, Icardi'nin eşi Wanda Nara verdi.

Mauro Icardi'nin hem menajeri hem de eşi olan Wanda Nara, Arjantinli yıldızın İstanbul'a geleceği tarihi duyurdu.

Wanda Nara, Instagram paylaşımına gelen soru üzerine Arjantinli ünlü isim, "Ben işimi seviyorum ve yapmaya devam edeceğim. Maurito da işini seviyor ve yapmaya devam edecek.

Birkaç gün içinde İstanbul'a gidecek. Zaten orada da bir evimiz var." ifadelerini kullandı.

Son şampiyon Galatasaray'da 26 maçta 23 gol atan Mauro Icardi, taraftarların sevgilisi olmayı başarmıştı.

HABER MERKEZİ