İdmanyurdu’nun Teknik Direktörü Elem, Pasinler Belediyesi ile Olan Maçı Değerlendirdi

Erzurum İdmanyurdu Futbol Kulübü Teknik Direktörü Fetullah Elem, Pasinler Belediyesi Spor Kulübü ile 2-2 biten maç sonrasında değerlendirmelerde bulundu.

Tarih: 17.09.2023 17:19 Güncelleme: 17.09.2023 20:03
İdmanyurdu’nun Teknik Direktörü Elem, Pasinler Belediyesi ile Olan Maçı Değerlendirdi

www.erzurumgunebakis.com / Halil İbrahim AKTAŞ

Erzurum İdmanyurdu Spor Kulübü’nün Teknik Direktörü olan Fetullah Elem, Pasinler Belediye Spor Kulübü ile oynanan maçın iyi geçtiğini, iki takımın da güzel bir mücadele verdiğini söyledi. Yeni kurulmuş bir kulüp olmalarına rağmen takımda güzel bir birlik olduğunu ve oyuncular arasındaki uyum seviyelerinin iyi bir noktada olduğunu belirtti. Elem, rakip takım olan Pasinler Belediyesi Spor Kulübü’nün de iyi oynadığını iki takımın da futbol adına elinden geleni yaptıklarını ifade etti. Teknik sorumlu, bir sonraki maçta 3 puan almayı hedeflediklerini, takımın eksik yönlerini geliştirmeye çalışacaklarını aktardı.

Fetullah Elem, “Maç iyi geçti. Çocuklarımız yeni olmasına rağmen, takımın yeni olmasına rağmen futbol adına ne gerekiyorsa yaptılar. Takımda büyük bir birlik, tutku ve takıma aidiyet var. Sporcular birbirlerinin oyun tarzına alışmaya başladılar ve takımdaki uyum gün geçtikçe daha da iyi bir noktaya gidiyor. Rakip takım olan Pasinler Belediyesi Futbol Kulübü de futbol adına gerekiyorsa yaptılar. Saygı çerçevesi içinde iki takım da güzel bir maç oynadılar. İki takım da güzel bir mücadele verdiler. Maçtan bir galibiyet çıkmadı. Bir sonraki maçımıza odaklanıyoruz. 23 Eylül Cumartesi günü saat 10:00’da Erzurum 3 Temmuz Stadı’nda gerçekleşecek olan Olimpik Adımlar Futbol Kulübü ile karşılaşacağız. Bir sonraki maçtan galibiyet ile 3 puanı almayı hedefliyoruz. Oynadığımız maçtan çıkarımlarda bulunup daha iyi hazırlanmaya çalışacağız. Zayıf noktalarımızı belirleyip, o zayıf noktaları da daha iyi bir seviyeye çıkartmak için çalışacağız. Sporcularımız Pazar günü istirahatteler. Oynayacağımız maç için antrenmanlara Salı günü başlayacağız. Saygı, sevgi çerçevesinde bir sezon geçirmeyi hedefliyoruz. Şu anda sakatlığı bulunan sporcumuz yok. Hiçbir sporcunun sakatlık yaşamadan sezonu kapatmasını ümit ediyoruz. Şu ana kadar hiç cezalı oyuncumuz bile olmadı. Geçen yıl takımımız Fair Play aldı. Erzurum İdmanyurdu Spor Kulübü’nün 1 sarı kartı dahi bulunmuyor. Şu anda kadro genişliğimiz de 18 kişi, ancak kulübün mevcut sporcularından U18 Lig şartlarına uygun olan başka sporcular da kadroya dahil olarak mevcut oyuncu sayısı artabiliyor.”