İhsan Gök´ten Diyarbakır annelerine destek

Tekman eski belediye başkanı ve kanaat önderi İhsan Gök, Tekman´dan Diyarbakır´a mağdur anneleri ziyarete gitti. Gök, yaptığı açıklama ile takdir tolarken, ´Mevcut belediye başkanları nerede´ sorularının da sorulmasına neden oldu.

Tarih: 01.01.0001 00:00
İhsan Gök´ten Diyarbakır annelerine destek

-ÖZEL-

Tekman´dan Diyarbakır annelerine İhsan Gök desteği

Seyfi BAYER

Tekman bediyesi eski başkanı İhsan Gök, Diyarbakır annelerini ziyaret ederek desteğini bildirdi. Tekman´ın kanaat önderleri arasında yer alan Gök´ün anlamlı ziyareti, ´yeni belediye başkanları nerede?´ sorusunun sorulmasına neden oldu. Tekman´ın önemli isimlerinden biri olan kanaat önderi ve Tekman eski belediye başkanı İhsan Gök, dağa kaçırılan çocuklarına kavuşma umuduyla HDP İl Başkanlığı binası önünde 3 Eylül´de başlattıkları oturma eylemini sürdüren "Diyarbakır anneleri"ni ziyaret etti.

´´TÜRKİYE CUMHURİYETİ BU ÇAPULCULARA TESLİM OLACAK DEVLET DEĞİLDİR´´

Çocuklarının dağa kaçırılmasından HDP´yi sorumlu tutarak il başkanlığının önünde oturma eylemi yapan "Diyarbakır anneleri"ne desteğini belirten İhsan Gök, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, ´´ Biz Erzurum Tekman´dan buraya kadar burada bulunan kaçırılan çocukların anne ve babalarına destek vermek amacı ile geldilk. İnşallah temennimiz bu anne ve babaların isteğinin yerine getirileceği kanatimiz tamdır. Allah Cumhurbaşkanımıza ve devletimize zeval vermesin. Hiçbir zaman için Türkiye Cumhuriyeti bu çabulculara teslim olacak veya papuç bırakacak devlet değildir. Koskoca Amerikaya kafa tutan devlettir. Onun için biz herzaman bu kardeşlerimizin yanında olduğumuzu ifade etmek için bulunuyoruz. Allah devletimize milletimize zeval vermesin´´ dedi. İhsan Gök´ın ziyareti, ´´Tekman´ın mevcut belediye başkanı Mustafa Ergin ve diğer güney ilçe belediye başkanları nerede? Niye Diyarbakır annelerini ziyaret edip desteklerini bildirmiyorlar?´´ sorularının sorulmasına neden oldu.