İKİ NARMANLI BİR İSPİRLİ

Listenin en çok merak edildiği parti olan AK Parti'de ise büyük bir değişim göze çarptı. Şaşkınlığın yaşandığı AK Parti'de, mevcut milletvekileirinden sadece Selami  Altınok listede yer bulabildi.

Tarih: 10.04.2023 09:52
İKİ NARMANLI BİR İSPİRLİ

Günebakış/Sinan AYDIN 

Listenin en çok merak edildiği parti olan AK Parti'de ise büyük bir değişim göze çarptı. Şaşkınlığın yaşandığı AK Parti'de, mevcut milletvekileirinden sadece Selami  Altınok listede yer bulabildi.  recep Akdağ'ın yer almadığı ancak büyük etkiisnin olduğu iddia edilen listede, Mehmet Emin Öz'ün İl Başkanlığı yaptığı dönemdeki ekibi, kendisi ile birlikte Milletvekilliği listesinde yer alarak şaşırttı. 

İKİ NARMANLI BİR İSPİRLİ

İk Narmanlı 1 İspirli'nin olduğu liste, başta aday gösterilmeyen adaylar olmak üzere bazı kesimleirn tepkisini çekti.  AK Parti Erzurum Miletvekili Adayı listenin birinci sırasında mevcut milletvekili Selami Altınok var. Sıtralamada,  

1. Selami Altınok, 

2 Fatma Öncü, 

3 Mehmet Emin Öz,

4 Abdurrahim Fırat, 

5. Ayşe Deniz Çelik 

6. Gökberk Kocaaliler  olarak açıklandı. 

Listenin ikinci sırasındaki aday Fatma Öncü, İspirli bir ailenin kızı olarak tanınıyor. Öncü, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nda Bakan Yardımcısı olarak görev yapıyordu.