İkinci el kapı pencere piyasası...

Kapılardaki ciddi deformasyonun sonucu veya güven algısı bozulduğu için değiştirilmek istenmesi durumunda değiştirilen eski kapılar ikinci elden satışa sunuluyor.

Tarih: 28.07.2023 18:46
İkinci el kapı pencere piyasası...

www.gunebakiserzurum.com / Rabia ASLAN KARAKAŞ 

İkinci el kapı pencere satışı yapan Raci Acar, gelen zamlardan sonra İkinci ele düşen kapı sıfır olan kapılara göre uygun fiyata satıldığı için talepte de artış olduğunu belirtti. 

Acar” Montajı yapılmış ürünün bulunduğu yerden çıkartılması ciddi deformasyonlara sebebiyet verdiği için aynı şekilde uyabilir başka yere takılması çok zayıftır. Kapının açılma yönü bakımından olsun, duvar kalınlığı bakımından olsun, çıkarılan ürünün farklı bir yere takılmasında uyumsuzluk meydana geliyor. Bu şekilde kapı veya pencerelerin başka yerde kullanılması güvenlik beklentisinin düşük veya hiç olmadığı yerlerde mümkündür. Gelen zamlardan sonra İkinci ele düşen kapı sıfır olan kapılara göre uygun fiyata satıldığı için talepte de artış oluyor. Çıkarılan kapının deforme olması durumunda deformasyona göre fiyatında değişikliler olsa da genel olarak sıfır fiyatının yarısı kadar tutuyor.