İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Erzurum´u tanıttı

Bursa Erzurum Dernekleri Federasyonu tarafından "Palandöken-Uludağ Buluşması" sloganıyla bu yıl Bursa-Erzurum Tanıtım Günleri´nin 3´üncüsü düzenlendi.

Tarih: 01.01.0001 00:00
İl Tarım ve Orman Müdürlüğü  Erzurum´u tanıttı

 

Seyfi BAYER

Erzurum Tarım ve Orman Müdürlüğü şehre özgü coğrafi işaret alarak tescillenmiş ürünleri ve Erzurum´u simgeleyen, kültürel olarak önem arz eden ürünleri 22-26 Kasım 2018 tarihleri arasında Bursa´da gerçekleştirilen 3. Bursa-Erzurum günlerinde tanıttı.

ETKİNLİK YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Etkinlikle ilgili değerlendirmelerde bulunarak, yapılan çalışmalara değinen Erzurum İl Tarım ve Orman Müdürü Osman Akar; ?Düzenlenen bu etkinlik yoğun bir ilgi görüyor ve Erzurum´u her yönüyle tanıtımına katkı sunacağına inanıyoruz. Bizde Erzurum Tarım ve Orman Müdürlüğü olarak Erzurum´a özgü coğrafi işaret alarak tescillenmiş ürünleri ve Erzurum´u simgeleyen ve kültürel olarak önem arz eden ürünleri tanıttık. Örnek olması açısından ürünler sergilendi, ürünlerle ilgili bilgilendirmeler; tanıtım kitapçıkları ve broşürler ile personellerimiz tarafından birebir tanıtımlar yapıldı. Vatandaşlarımızın ve gurbette ki Erzurumlu hemşerilerimizin standımıza göstermiş olduğu yoğun ilgi bizleri oldukça sevindirdi. Verimli geçen etkinliğin hayırlı olmasını diliyor; bu süreçte emeklerini esirgemeyen bütün katılımcı ve çalışanlara teşekkür ediyoruz? dedi.