İl Başkanı Bozan; Batı İnsanlığını Kaybetti

Yeniden Refah Partisi Erzurum İl Başkanı Adnan Bozan, İsrail’in Filistin’e gerçekleştirdiği saldırılar hakkında açıklamalarda bulundu.

Tarih: 19.10.2023 18:53
İl Başkanı Bozan; Batı İnsanlığını Kaybetti

www.erzurumgunebakis.com/ Halil İbrahim Aktaş 

Yeniden Refah Partisi Erzurum İl Başkanı Adnan Bozan, Filistin’e gerçekleştirilen saldırıları kınadı. İl Başkanı Bozan, İsrail’in yaptığı saldırıların dünya tarihinde görülmemiş bir zulüm olduğunu söyledi. Bozan, Müslümanların bu zulme sessiz kalmasının, kayıtsız kalmasının fevkalade üzücü olduğunu vurguladı. Bozan, bu akan kanın yine Türkiye tarafından durdurulacağını ifade etti.

İnsanlık Sınıfta Kaldı

“Tabii öncelikle bugünlerde bütün özellikle batıdan bahsetmek istiyorum. Amerika Birleşik Devletleri’nden, Avrupa Birliği’nden ve buna benzer ülkeler insanlıklarını kaybettiler. Dünya’da bugün Gazze’ye, Filistin’e yapılan zulüm, belki dünya tarihinde hiç görülmemiş bir zulüm. Bunların şu andaki tutum ve davranışlarına bakınca bunlara ben insan demiyorum, bunlara sadece yaratık diyorum. Bunlarda vicdan, merhamet yok. Bunlarda hiçbir şey yok. Müslümanların bu zulme kayıtsız kalması bizi fevkalade üzüyor. Caydırıcı bir yaptırımın, özellikle Müslüman devletler tarafından yapılmasını, Türkiye’de İncirlikteki Amerikan Hava Üssü’nün derhal kapatılması ve bugün Manavgat suyunu kesilmesi ve buna bütün elçiliklerin geri çağırılmasını Cumhurbaşkanımızdan talep ediyoruz. İnşallah buradaki akan kanı yine Türkiye durduracaktır. Bu zulmün önüne inşallah yine Türkiye geçecektir. Yüreğimiz kan ağlıyor. Gerçekten olanlardan utanıyoruz. Batı’nın insan olduğuna ben inanmıyorum. Amerika Devlet Başkanı, İsrail’in Filistin’de hastaneyi bombalamasını “karşı taraf” diye nitelendirerek hastanenin bombalanmasını meşrulaştırıyor. Tabii bu böyle bir akıl tutulması. Küfürün tek millet olduğunu görüyoruz. İnsanlar bu konuda kesinlikle bundan bir ders çıkarmalıdır. Ülkemiz insanı mutlaka çok çalışmalı. Dünya ile özellikle savunma sanayi konusunda dünya ile mücadele edebilecek, onların yaptıklarından daha üstün silahlar yapabilmeliyiz. Bu silahlarla biz zulüm değil, adaleti sağlayacağımızı buradan ifade etmek istiyorum. Rab’bim Filistin’de şehit olan kardeşlerimize Allah rahmet eylesin. Yaralı olanlara Rab’bim yardım eylesin, kısa zamanda şifa versin. Bu zulmün bir an önce durması noktasında Rab’bim, İsrail ve ona destek verenlerin fırsatını kessin diyorum. Büyük bir zulüm, büyük bir vahşet. İnsanlık sınıfta kaldı. Tabii ölenlerin Kahhar ekseriyatı, çocuklar, bebeler, kadınlar, engelli olan insanlar, yaşlılar, sivil halk ölenler içerisinde. Hamas tarafından herhangi bir asker, herhangi bir insan yok. Sadece masum, hiçbir günahı olmayan, sadece Gazze’de yaşadığından dolayı şehit edilen insanlarımız, evleri başlarına yıkılan insanlarımız var. 10 gün içerisinde 3500 şehidimiz var. Filistinli kardeşlerimiz şehit oldu. Bu noktada hastanede vurulanlar içerisinde şehit sayısı 500 deniliyor. 5000 kişinin olduğu yerde, öyle bir vahşetin olduğu yerde, öyle roketlerin atıldığı yerde inşallah inanıyoruz ki bu sayı daha fazla yükselmez.”