İl Müftülüğünden Hafızlara ziyaret

Öğrencilerle bir araya gelinen ziyarette, İl Müftüsü Şahin Yıldırım, Hafızların derslerini dinleyip okuma ve ezber seviyelerini yerinde inceledi.

Tarih: 01.11.2022 11:10 Güncelleme: 01.11.2022 11:10
İl Müftülüğünden Hafızlara ziyaret

Sinan AYDIN

Erzurum İl Müftüsü Şahin Yıldırım, Kur’an Kursunda eğitim gören hafızlarla bir araya geldi. Erzurum İl Müftülüğü yetkilileri tarafından Yakutiye ilçesinde bulunan Şehit Polis Zekai Aktaş Kız Kur'an Kursu ziyaret edildi. Öğrencilerle bir araya gelinen ziyarette İl Müftüsü Şahin Yıldırım, kurs öğreticilerinden eğitim ve öğretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

HAFIZLARI DİNLEYİP MEMNUNİYETİNİ BELİRT

Hafızlık sınıflarını ziyaret ederek öğrencilerle bir süre sohbet eden Müftü Yıldırım, öğrencilerin istek ve taleplerini dinledi. Müftü Yıldırım, Hafızların derslerini dinleyip okuma ve ezber seviyelerini yerinde inceledi.  Yıldırım, memnuniyetini belirterek, öğrenci ve öğreticilere kararlı çalışmaları ve gelinen seviye için teşekkür etti. Ziyarette İl Müftü Yardımcıları Müseffa Akbulut, Cahit Küçükyıldız, Zeki Kaya, Yakutiye İlçe Müftüsü Selim Şahin ve İl Müftülüğü Murakıbı Tuba Buzlu hazır bulundu.