İmzalar peş peşe atıldı

B.B Erzurumspor´da imza günü vardı

Tarih: 01.01.0001 00:00
İmzalar peş peşe atıldı

Sinan AYDIN

 

Süper Toto 1. Ligde mücadele edecek olan B.B Erzurumspor´da, dün 3 ayrı transferde resmi imzalar atıldı. Mavi beyazlı kulüp, günü imza töreni ile geçirdi. B.B Erzurumspor Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş, daha önce prensip anlaşmasına vardıkları 3 yerli isimle resmi sözleşme imzaladı. B.B Erzurumspor, Altınordu´da forma giyen Hasan Hatipoğlu´na imza attırdı. B.B Erzurumspor´un resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, ? Stoper mevkiinde oynayan Hasan Hatipoğlu önümüzdeki yıl mavi beyazlı formamızı terletecek. Camiamıza hayırlı olsun. Hoş geldin Hasan Hatipoğlu? denildi. Hasan Hatipoğlu, geçtiğimiz sezon Altınordu forması ile 31 maça çıkarken, takımı adına gol ve asist katkısı yapamamıştı.

 

GÖKHAN KARDEŞ VE YUNUS EMRE GÜLTEKİN´DE DADAŞ OLDU

 

B.B Erzurumspor, aynı gün içerisinde Afjet Afyonspor´da forma giyen genç stoper Gökhan Kardeş ile Yusuf Emre Gültekin´ e de resmi imzayı attırdı.

Yeni sezon için iddialı bir kadro kurmak isteyen B.B Erzurumspor, 22 yaşındaki savunma oyuncusu Gökhan Kardeş´i renklerine bağladı. Transferi sosyal medya hesabından duyuran Erzurumspor, şu ifadelere yer verdi: ?Şampiyonluk parolasıyla hazırlandığımız yeni sezon için kadromuza kattığımız üçüncü oyuncu stoper Gökhan Kardeş oldu. Camiamıza hayırlı olsun.?Son olarak Afjet Afyonspor´da forma giyen Gökhan, geçtiğimiz sezon 15 maçta forma giyerken, gol yada asist katkısı yapamadı. Boluspor´dan transfer edilen Yusuf Emre Gültekin ile de 2 yıllık sözleşme imzalandı.