Intercity’de üçüncü Bugün Belirleniyor

Zeytinburnu ve Buz Beykoz, Intercity Süper Lig’de üçüncülük mücadelesinde 5. kez karşı karşıya geliyorlar.

Tarih: 29.03.2024 23:37
Intercity’de üçüncü Bugün Belirleniyor

www.erzurumgunebakis.com / Halil İbrahim AKTAŞ

Buz hokeyi Intercity Süper Lig'de nefesler tutulduğu üçüncülük mücadelesi heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. İstanbul'un iki güçlü ekibi Zeytinburnu ve Buz Beykoz, üçüncülük için kıyasıya bir mücadele veriyor. Bugün Zeytinburnu Buz Adası'nda gerçekleşecek olan karşılaşma, üçüncülük sıralamasını belirleyecek son maç olacak.

Ligde 3.'lük için kararın netlik kazanacağı bu önemli müsabakada Zeytinburnu ve Buz Beykoz ekipleri, bugün 5. kez karşı karşıya gelecekler. Geride kalan dört maçta her iki ekip de birbirine üstünlük sağlamakta zorlandı ve serideki dengeyi korudu. Ancak bugünkü müsabaka, üçüncülük kürsüsüne çıkacak olan takımı belirleyecek.

Saat 20:30'da başlayacak olan mücadele öncesinde her iki takım da hazırlıklarını tamamladı. Taraftarlar, Zeytinburnu Buz Adası'nı doldurarak takımlarına destek olacaklar. Her iki ekip de taraftarlarını arkalarında hissederek galibiyet için sahaya çıkacaklar.

Buz hokeyi tutkunlarını heyecanlandıran bu mücadele, üçüncülük için son şans olacak. Zeytinburnu ve Buz Beykoz'un mücadele dolu karşılaşması, buz üstündeki kritik anlara sahne olacak. Kimin üçüncülük kürsüsüne çıkacağı ise bu akşamki karşılaşmanın son düdüğüyle netlik kazanacak.