İş dünyası dert küpü

STK temsilcileri ve işadamlarıyla yapılan Çalışma Hayatında Milli Seferberlik konulu toplantıda, Erzurum´da iş dünyasının ciddi sorunlarının olduğu gözlendi. Toplantıda, Vali Azizoğlu´nun konu dışı gelen soruları engellemesine rağmen, ?Çalışma Hayatında

Tarih: 01.01.0001 00:00
İş dünyası dert küpü

Günebakış/Murat ÖZDEMİR

Vali Seyfettin Azizoğlu Başkanlığında gerçekleşen ?Çalışma Hayatında Milli Seferberlik´ toplantısında, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve işadamlarıyla en az 3 ayda bir sorunların masaya yatırılacağı toplantı düzenlenmesinin elzem olduğu gözlendi. Zira toplantıda Vali Azizoğlu, konuya ilişkin sorudan çok, sektörlerin sorunlarını kapsayan sorularla muhatap oldu.

Vali Seyfettin Azizoğlu Başkanlığı´nda ilgili kurum amirlerinin de hazır bulunduğu Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ve işadamlarıyla gerçekleşen toplantıda, ?Çalışma Hayatında Milli Seferberlik? programına ilişkin bilgilendirme yapıldı. Bilgilendirme sonrası, konuya ilişkin soruları alan Vali Seyfettin Azizoğlu, yoğunluklu olarak gündem dışı sorularla muhatap oldu.

Gündem dışı gelen soruların burada cevap bulamayacağını kaydeden Vali Azizoğlu, ?Arkadaşlar konumuz Çalışma Hayatında Milli Seferberlik. Lütfen bu konunun dışına çıkmayalım.? diyerek iş dünyasının yönelttiği, sektörlerin sorunları içerikli sorular için, ayrı bir toplantı düzenleyeceklerine dair söz verdi.