İş yok değil, yenilik yok!

Çaykara İş Merkezi´nde berberlik yapan Sinan Bayraktar, Erzurum´da sadece hastanelerin uyguladığı lazer epilasyonu, dükkânında kullanmaya başlayarak müşteri sayısını ciddi oranda artırdı.

Tarih: 01.01.0001 00:00
İş yok değil, yenilik yok!

Günebakış/Muhammed cOŞKUN

?Yenilikçi zihniyetin işsizlik gibi bir sorununun olamayacağının altını çizen kuaför Sinan Bayraktar, uygulamaya başladığı yeni bir alanla müşterilerini sıraya aldı. ?İş yok? diyenlere tepki gösteren Bayraktar, Yenilik varsa iş de var? dedi.

Erzurum´da kuaför olarak bir tek kendisinin uyguladığı lazer epilasyon sayesinde hem vatandaşa daha uygun fiyata hizmet verdiğini, hem de kendisine daha güçlü bir iş sağladığını kaydeden Bayraktar, ?Bundan 5 ay önce dükkânımda yeni bir alanda hizmet vermeye başladım. Lazer epilasyon uygulaması, Erzurum´da sadece hastanelerin yaptığı bir çalışma iken artık bir kuaför olarak bende uygulamaya geçtim. Biz daha önceden burada epilasyon yapılacak yerleri çizip hastaneye gönderiyorduk. Ancak hastanede işaretlediğimiz yerlerden doğru işlem yapılmadığı zaman suçlu biz oluyorduk. Ayrıca vatandaşın bu alana yönelik yoğun bir ilgisi vardı. Bizde gittik Diyot lazer (buz başlıklı) makinesini aldık. Şimdi burada hem çiziyor hem de müdahalede bulunuyoruz.? dedi.

GÜVEN ÖNEMLİ

Kendisinin 20 yıldır bu mesleği icra ettiğini belirten Bayraktar, ?Bu işi yapmak önemli. Ağda yöntemi ile yapılan bu uygulamanın genel maliyeti 15 TL, yine aynı yere yani yanak bölgesine tüylerden tamamen kurtulmak amacıyla 8-9 seansta 250 TL´ye mal oluyor. Vatandaş ağdaya başvurması durumda 2-3 yılda bu parayı verir ve bu para vermeyi de sürdürür. Bizde ise bir kereye mahsus kurtulabiliyor. Müşteriye bu güveni vermek önemli. Ayrıca vatandaş burada daha rahat hissediyor. Ben bu işi yapabilmek için estetiysen belge ve sertifikalarını aldım. Tamamen yasal olarak Çaykara Caddesi altındaki Kuaför Sinan ve Güzellik Salonu´nda lazer epilasyonunu uyguluyoruz.? diye konuştu.