İşi gücü bırakın! Haydi maça

Nefesler tutuldu maç saati bekleniyor...

Tarih: 19.04.2022 16:58
İşi gücü bırakın! Haydi maça

Üst üste iki zor maç kazanarak çıkışa geçen Erzurumspor, bugün evinde çok önemli bir maça çıkıyor. Tüm taraftarlar bugün mutlaka stadyumda olmalı.

Sinan AYDIN

Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Spor Toto 1. Lig’in 33. haftasında bugün evinde Tuzlaspor ile karşılaşacak. Süper lig yolunda çok önemli bir maça çıkacak olan mavi beyazlı takımda, hazırlıklar dün tamamlandı. Hafta sonu deplasmanda küme düşme potasındaki Boluspor’u 2-0 yenerek altın değerinde üç puan alan BB Erzuurmspor, ara vermeden Tuzlaspor maçı hazırlıklarına başlamıştı.

MUSTAFA AKBAŞ'IN YERİNE BATUHAN ARTASLAN

Dün yapılan son antrenmanda, Teknik Direktör Muzaffer Bilazer son haftaların çıkıştaki takımı Tuzlaspor karşısında sahada görmek istediği oyun kurgusunu futbolcularına anlattı. Özellikle forvet hattı oldukça tehlikeli olan Tuzlaspor'a karşı farklı bir oyun planı ortaya koyacak olan teknik patron Muzaffer Bilazer, savunmada Mustafa Akbaş'ın sarı kart cezalısı, Aykut Demir'in de sakat olması nedeniyle Mustafa Yumlu ve Gökhan Kardeş'in yanında, savunma yönü de olan Batuhan Artaslan'a görev vermesi bekleniyor. Muzaffer hoca futbolcuları ile sık sık toplantılar yaparak Tuzlaspor'un eksilerini ve artılarını anlattı.

EZE İÇİN DE ÖZEL ÖNLEM

Futbolcularından Tuzlaspor maçında topu daha çok ayaklarında tutmalarını isteyen Muzaffer hoca, rakibin forvet hattındaki ismi Eze için de özel önlem alacak. BB Erzurumspor, Tuzlaspor maçı hazırlıklarını dün kendi tesislerinde yaptığı antrenmanla tamamladı. Takımla birlikte çalışmalara katılan Novikovas, Tuzlaspor maçında Muzaffer hocanın görev vermesi halinda oynayabilecek. Spor Toto 1. Ligin 33. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile Tuzlaspor, Kazım Karabekir stadyumunda karşı karşıya gelecek. Bugün saat 16.00'da oynanacak olan mücadeleyi, Alper Akarsu yönetecek. Muzaffer hoca ve talebeleri, zorlu Tuzlaspor maçında taraftarlarını yanlarında görmek istiyor.