İşitme engellilerden teşekkür

Dedekorkut İşitme Engelliler Ortaokulu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Gazioğlu´na öğrencilerin eğitime verdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederek, plaket takdim ettiler.

Tarih: 01.01.0001 00:00
İşitme engellilerden teşekkür

 

Dedekorkut İşitme Engelliler Ortaokulu Müdürü Mustafa Yılmaz, Müdür Yardımcılarından Abdulgani Yiğiti ve beraberindeki öğrenciler İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Gazioğlu´nu ziyaret ettiler. Müdür Yılmaz, Gazioğlu´na bu güne kadar göstermiş oldukları ilgi ve alakalarından dolayı okul idaresi ve öğrenciler adına Plaket takdim etti.

Dedekorkut İşitme Engelliler Ortaokulu´nun yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Gazioğlu, ?Biz öğrencilerimizin eğitimleri için elimizden geleni yapmaya çalışıyor. Her öğrencimiz, her okulumuz bizim için önemlidir. Hepsi bizim geleceğimizi emanet edeceğimiz hazinelerdir. Sağolsunlar buraya gelmişler ama bu bizim görevimiz. Bizler sadece Palandöken ya da Erzurum değil Türkiye daha iyi, daha güçlü olsun diye uğraşıyoruz. Dün olduğu gibi, bu gün yaptığımız gibi yarında çocuklarımızın eğitim hayatlarını en iyi hale getirerek onları geleceğe hazırlamayı sürdüreceğiz. Tekrardan kendilerine teşekkür ediyorum, beni çok mutlu ettiler.? dedi.

Muhammed COŞKUN