İskender Düzgün kurbanını Türkiye Diyanet Vakfı'na bağışladı

Düzgün Marketler sahibi İskender Düzgün, Türkiye Diyanet Vakfına kurban bağışında bulunarak 2022 Yılı Vekâletle Kurban Organizasyonu'na destek oldu.

Tarih: 06.07.2022 10:11
İskender Düzgün kurbanını Türkiye Diyanet Vakfı

Sinan AYDIN

Erzurum'lu sevilen insanı İskender Düzgün, kurban vekâletini Türkiye Diyanet Vakfı'na (TDV) verdi. Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından; "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla başlatılan 2022 Yılı Vekâletle Kurban Organizasyonu’na destek artarak devam ediyor. Bu kapsamda Erzurum'da faaliyet gösteren Düzgün Marketler sahibi İskender Düzgün, Türkiye Diyanet Vakfına kurban bağışında bulunarak 2022 Yılı Vekâletle Kurban Organizasyonu'na destek oldu.

KAMPANYAYA DESTEK OLDU

Düzgün'ü ziyaret eden İl Müftü Vekili ve Türkiye Diyanet Vakfı Erzurum Şube Başkanı Cahit Küçükyıldız, TDV tarafından "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla sürdürülen vekâletle kurban organizasyonunun yurt içi ve yurt dışı faaliyetleri hakkında bilgi verdi. İskender Düzgün ise, Türkiye Diyanet Vakfı'nın çok önemli çalışmalara imza attığını vurgulayarak “ TDV Erzurum Şubesi'nin ilimizde  gerçekleştirdiği  vekâletle kurban kampanyası  ve  diğer faaliyetleri yakından takip ediyorum. Ülkemizde ve yurt dışında onlarca ülkede İslami usullere göre Türkiye Diyanet Vakfı güvencesiyle kesilen ve dağıtılan kurbanlarla ihtiyaç sahibi milyonlarca kişinin yüzü gülüyor. Bu vesile ile kurbanımı Türkiye Diyanet Vakfı’na bağışlıyorum. Vekâlet yoluyla kurban kesim organizasyonuna halkımızın da ilgisini bekliyoruz” dedi. İskender Düzgün'ün kurban vekâletini TDV adına kabul eden İl Müftü Vekili Cahit Küçükyıldız, hayırsever iş insanı İskender Düzgün’e teşekkür etti.