İsmail Kartal, milli yıldıza resmen talip oldu!

Fenerbahçe transfer haberi: Yeni sezon için çalışmalarını devam ettiren ve Rusya'da hazırlık kampı yapan Fenerbahçe'de transfer hareketliliği yaşanıyor.

Tarih: 12.07.2023 12:01
İsmail Kartal, milli yıldıza resmen talip oldu!

Spor Toto Süper Lig'inde şampiyonluğu ezeli rakibi Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'den son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Transfer sezonunun hızlı takımı olan Kanarya, yeni sezon için kadrosunu güçlendirmek adına yoğun mesai harcıyor.

TRANSFER SEZONUNU HIZLI TAKIMI FENERBAHÇE

Yeni sezon için Ryan Kent, Edin Dzeko ve Djiku transflerlerini açıklayan Fenerbahçe, İsmail Kartal önderliğinde hazırlıklarına devam ediyor

Fenerbahçe'nin bir diğer transferi de Umut Nayir oldu. Bonservisi Eyüpspor'da olan 30 yaşındaki forvet, sarı-lacivertli kulüp ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Süper Lig'de geçen sezon kiralık olarak Ümraniyespor forması giyen ve 31 maçta; 17 gol atıp, 3 asist yaparak kariyerinin en parlak dönemini yaşayan Umut, yeni takımında Edin Dzeko, Michy Batshuayi, Joao Pedro ve Serdar Dursun'la forma yarışı verecek.

ARDA GÜLER YERİNE YILDIZ OYUNCU

Fenerbahçe'de takımdan kimlerin ayrılacağı merak edilirken, aynı zamanda flaş ve sürpriz transfer iddiaları da gündeme geliyor. Arda Güler'i Real Madrid'e satan sarı-lacivertli takım, hücum hattını başka yıldızı isimlerle güçlendirmek istiyor..

İsmail Kartal'ın transfer isteklerine göre hareket eden yönetim, deneyimli hocanın istediği oyuncular için kesenin ağzını açmaya başladı.

F.BAHÇE'DE BOMBA HAMLE: CENGİZ ÜNDER

Arda Güler yerine bir hücum oyuncusu almak isteyen Kanarya, Marsilya'da forma giyen Cengiz Ünder'i bir kez daha gündemine aldı.

Marsilya'daki geleceği tartışma konusu olan Cengiz Ünder'in de başka takımlardan gelecek olan tekliflere sıcak bakabileceği iddia edildi.

Bir dönem adı Galatasaray ile anılan milli futbolcu için şimdi de Fenerbahçe devreye girdi. Fenerbahçe'nin Cengiz'in menajeri ile iletişim halinde olduğu ve Marsilya'ya resmi bir teklifte bulunmamasına rağmen bunun an meselesi olduğu öğrenildi.

4 MİLYON EURO ÖNERİLDİ

Fransa basınında yer alan iddialara göre; Fenerbahçe, Cengiz Ünder için 4 milyon Euro'luk bir teklifte bulundu. Haberde, bu teklifin Marsilya tarafından kabul görmediği ve Kanarya'nın yeni bir teklif yapacağı yazıldı.

Önümüzdeki günlerde milli futbolcu Cengiz Ünder ile ilgili olarak Fenerbahçe cephesinde önemli gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

Piyasa değeri 20 milyon Euro olan Cengiz Ünder, geride bıraktığımız sezonda ligde 37 mAçta 5 gol ve 4 asist katkısı yaptı. HABER MERKEZİ