İspir yatırımcı bekliyor

İspir Belediye Başkanı Osman Çakır, Ovit ve Kırık Tünellerinin açılmasıyla İspir´in yatırım için uygun bir yer haline geleceğine dikkat çekerek, yatırımcıları davet etti.

Tarih: 01.01.0001 00:00
İspir yatırımcı bekliyor

Günebakış/Muhammed COŞKUN

İspir´in bir huzur kenti olduğunu belirten Belediye Başkanı Osman Çakır, ilçede değişim ve dönüşümün hızlı bir şekilde sürdüğünü kaydetti. Gelişen ve değişen yeni dünya düzeninde Ovit ve Kırık tünellerinin açılmasıyla İspir´in önemli bir yer olacağını söyleyen Başkan Çakır, yatırımcı hemşerilerini ilçeye yatırım yapmalarını istedi.

İspirde yaptıkları çalışmaları aktaran İspir Belediye Başkanı Osman Çakır, İspir Erzurum´un güzide ilçelerinden birisidir. İspirde nüfus sayımız az olsa da 2 bin 100 metrekare alan üzerinde bin 100 rakımda 570 kilometre yol ağımız 187 yerleşim yerine hizmet vermeye çalışıyoruz. Ak Parti iktidarından Allah razı olsun, parasal yönden herhangi bir sıkıntımız yok. Şimdide yeni bağlanan mahallelerimizde daha ağırlıklı olarak yolların, sokakların kilit taşı yapımı, ortak kullanım mahalle konakları, tuvaletler, meydanlar gibi alanlarla ilgileniyoruz. Merkezde de hemen hemen tüm hizmetlerimiz mevcuttur. Çok kritik ihtiyaçlarımız yoktur. Makine parkımızda güçlü, personelimiz de iyi, problemsiz, huzur içinde olan bir ilçede hizmet veriyorum. Tabi bu yeni yapılan yollar, gerek Ovit tüneli gerekse Kırık tüneli açıldığı zaman ilçemizin değeri birkaç kat daha artacağından hiçbir şüphemiz yoktur. Bütün yatırımcı hemşerilerimizi İspir´de yatırım yapımları için davet ediyorum. İspir eski bırakıp gittikleri ilçe değil. Şimdi hastanemizde, okullarımızda, Atatürk Üniversitemize bağlı meslek yüksekokulumuz da var.? dedi.