?İstanbul maçı çıkışımız olsun´

Büyükşehir Belediye Erzurumspor taraftarı, takımın İstanbulspor maçıyla birlikte çıkış yakalayacağına inancını dile getirerek, yola devam kararı alınan Osman Özköylü´ye desteklerini vurguladılar.

Tarih: 01.01.0001 00:00
?İstanbul maçı çıkışımız olsun´

 

 

Murat ÖZDEMİR

Passolig turnikelerinin yetişmemesi nedeniyle ligdeki maçlarının tamamını deplasman havasında geçiren Büyükşehir Belediye Erzurumspor´a taraftardan destek. Oluşturulan kadronun kalitesinden şüphe duymadıklarını ifade eden taraftarlar, Teknik Direktör Osman Özköylü´nün de saha kenarındaki performansını değerlendirdi. Özellikle ilk 11 ve oyuncu değişikliği noktasında zaman zaman hocanın hataya düştüğünü ifade eden taraftarlar, İstanbulspor maçıyla birlikte bir çıkış yakalanacağına inandıklarını dile getirdiler.

ÖZKÖYLÜ İLE YOLA DEVAM KARARI DOĞRU

Transferlerin Osman Özköylü´nün onayı doğrultusunda yapıldığını hatırlatan taraftarlar, yönetimin devam kararına destek çıktılar. Futbolcuları tanıyan bilen bir hocanın takımın başında olmasının doğruluğuna vurgu yapan taraftarlar, en azından ligin ilk yarısına kadar Özköylü´ye şans verilmesi gerektiğinin altını çizdiler.