İstanbul tamam sıra Körfez'de...

Şampiyonluk yolunda önemli galibiyetler alan BB Erzurumspor, önümüzdeki hafta karşılaşacağı Kocaelispor maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Tarih: 06.12.2021 20:13
İstanbul tamam sıra Körfez

 

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. Lig’in 16. haftasında deplasmanda Kocaelispor ile karşılaşacak olan Büyüehir Belediye Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı. Evinde İstanbulspor'u 3-1 mağlup ederek hanesine çok önemli bir üç puan daha yazdıran mavi beyazlı takım, 1 maç eksiği bulunmasına rağmen rakiplerinden Ankaragücü'nün maç eksiği nedeniyle Liderlik koltuğuna oturmuştu.

KOCAELİSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Şampiyonluk yolunda önemli galibiyetler alan BB Erzurumspor, önümüzdeki hafta yine çok önemli bir maça çıkacak. Son haftaların yaralı takımı Kocaelispor ile deplasmdna karşılaşacak olan Dadaşlar, bu maçın hazırlıklarına kendi tesislerinde başladı. Üst üste alınan galibiyetler sonrası keyiflerin yerinde olduğu BB Erzurumspor'da, teknik patron Erkan Sözeri oyuncularına her maça aynı ciddiet ve konsantrasyonda çıkmaları uyarısında bulunuyor.

AYNI CİDDİYET VE KONSANTRASYON

Dünkü antrenmanda futbolcuları ile kısa bir toplantı yapan Erkan hoca, oyuncularına İstanbuspor maçında ortaya koydukları futbol nedeniyle teşekkür edip aldıkları galibiyetten dolayı tebrik etti. Erkan hoca, deplasmanda karşılaşacakları Kocaelispor'un son haftalarda mağlubiyetler alsa dahi güçlü bir takım olduğunu, değim yerinde ise yaralı bir aslan olduğunu söyleyip oyuncularından bu maçta da ciddiyet ve konsantrasyonu kaybetmeden sahaya çıkmalarını istediği öğrenildi.

RAKİPTE DİNO YOK

Teknik ve taktik ağırlıklı idmanlarda, futbolcular bol bol şut çalışması da yapıyor. Erkan Sözeri oyuncularına Kocaelispor'un eksilerini ve artılarını anlatıyor. Rakip Kocaelispor'da ligin şuan en çok gol atan forveti konumunda bulunan Dino'nun sakat olduğu için oynayamacak olmasına Erzurumspor için önemli bir avantaj gözüyle bakılıyor. Erkan hoca oyuncularına Kocaelisor'u yenecek güçte bir takım olduklarını söyleyip rehavet uyarısı da yapıyor. Ko

BUGÜNKÜ ANTRENMANIN BİR BÖLÜMÜ BASINA AÇIK

Bu arada mavi beyazlı takımın bugün yapacağı antrenmanın ilk 15 dakikalık bölümünün basına açık yapılacağı duyuruldu. BB Erzurumspor Kulübü tarafaından yapılan açıklamada, '' 07 Aralık Salı günü saat 12.00’da Erzurumspor Tesislerimizde gerçekleştireceğimiz antrenmanın ilk 15 dakikalık bölümü basına açık olacaktır. Teknik Direktörümüz Erkan Sözeri gündeme dair değerlendirmelerde bulunacak.'' denildi. Kocaelispor ile Büyüehir Belediye Erzurumspor, 10 Aralık Cuma günü akşam saat 20.00'da İzmit Arena stadyumunda karşı kaşıya gelecek.