İstanbul´da Erzurumspor rüzgarı

Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Dünyaca ünlü Nusr-Et´de işletme sahibi Erzurumlu Nusret Gökçe´nin misafiri oldu. İlginç tuz dökme şekliyle tanınan Erzurumlu Gökçe hemşerilerine tuz dökme sanatını sergiledi.

Tarih: 01.01.0001 00:00
İstanbul´da Erzurumspor rüzgarı

Günebakış/Murat ÖZDEMİR

Pazar günü İstanbulspor AŞ. İle yapacağı karşılaşma öncesi İstanbul´da kamp yapan BB Erzurumspor ekibinde moral motivasyon oldukça yüksek. Önceki gün Kasımpaşa tesislerinde neşe içinde antrenmanlarını geçiren mavi beyazlı ekip, günü İstanbul´un seçkin mekanlarında keyifli akşam yemeği programıyla tamamladı. Grupta Lider durumda olan mavi beyazlı takımın Kulüp Başkanı Av. Ali Demirhan, ekibini bir dakika yalnız bırakmıyor. Antrenmanları izleyen Başkan Demirhan, akşam saatlerinde de ekibine İstanbul´u yaşatıyor. En son dünyaca Ünlü Nusr-Et´de ekibine ziyafet çeken Başkan Demirhan, İstanbul maçından bu takımın puanla ayrılacağına inancının tam olduğunu belirtti.

VALLAHİ OLACAK BİLLAHİ OLACAK

Yemekte futbolcu Savaş Tağa davula vurarak, hep bir ağızdan ?Vallahi olacak billahi olacak Erzurum bu sene şampiyon olacak´ marşını söylediler. Yakalanan bu avantajın şampiyonlukla süsleneceğini ifade ettiler.