İstanbul'daki Dadaşlar haydi maça

Bugün İstanbul'da Altay ile karşılaşacak olan Erzurumspor, çok önemli olan bu maçtan mutlak suretle galibiyetle ayrılmak istiyor. Futbolcular, gurbetteki taraftarlarını maça bekliyor.

Tarih: 30.03.2023 12:32
İstanbul

Sinan AYDIN

Kahramanmaraş merkezli depem sonrası Kazım Karabekir stadyumu hasar gördüğü için iç saha maçlarını başka şehirlerde oynamak zorunda kalan depremzede Erzurumspor, kendi evinde oynaması gereken Altay maçını bugün İstanbul'da Pendikspor'un stadyumunda oynayacak. Spor Toto 1. Ligin 28'inci haftasında Altay ile karşılaşacak olan Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarını tamaladı. 

İKİ TAKIM İÇİNDE BIÇAK SIRTI BİR MAÇ 

Dün yapılan son idmanda, Hakan hoca oyuncularına taktik idman yaptırdı. Altay maçının önemini futbolcularına hatırlatan teknik direktör Hakan Kutlu, sahada örmek istediği oyun sisteminin provasını yaptırıyor. Altay maçı, her iki takım için de bırak sırtı bir maç. Kaybeden takım potaya yaklaşacak, kazanan takım potadan uzaklaşacak. Erzurumspor kazanırsa, ilk maçta berabere kaldığı için ikili averajı elinde bulunduracak, Altay yenerse aynı durum onlar için geçerli olacak. 

İSTANBUL'DAKİ DADAŞLAR HAYDİ MAÇA

O nedenle iki takımın da sahaya çıktıklarında önceliği kaybetmemek olacak. Erzurumspor, Altay maçını kazanarak düşme potasındaki rakibini ateş hattına atıp çıkışa geçmek istiyor. Teknik heyet ve futbolcular, İstanbul'da yaşayan Erzurumluları Altay maçında tribünde çağırdılar. Maçın önemini hatırlatan futbolcular, bugün oynayacakları Altay maçında taraftarlarının desteğine ihtiyaçları olduğunu belirtiler.