İstanbul'un elitleri Palandöken'de sezonu açtı

İstanbul'dan Palandöken'e akın edenler arasında Burcu Esmersoy, Tuba Ünsal, Çağla Şıkel, Ayşe-Elif Boyner, Hande Taviloğlu, Aslı Hotiç, Gamze Cizreli, Bedirhan Soral, Bilge Öztürk ile Daren Gerede Erkaya da vardı.

Tarih: 26.12.2021 17:42
İstanbul

Sinan AYDIN

İstanbul'un elitleri, kayak sezonunu Türkiye'nin kristal kar cenneti Erzurum Palandöken'de açtı. Hafta sonu Dikmen Ailesi'nin sahibi olduğu Palandöken'in ünlü otelinin düzenlediği sezon açılış partisine, ünlü isimler katıldı. İstanbul'dan Palandöken'e akın edenler arasında Burcu Esmersoy, Tuba Ünsal, Çağla Şıkel, Ayşe-Elif Boyner, Hande Taviloğlu, Aslı Hotiç, Gamze Cizreli, Bedirhan Soral, Bilge Öztürk ile Daren Gerede Erkaya da vardı. Erzurum Havalimanı'na sadece 15 dakikalık bir mesafede yer alan Palandöken, bu sezon Uludağ'ın pabucunu dama atacak gibi gözüküyor.

PALANDÖKEN'DE KAYAK HEYECANI AY BAŞINDA BAŞLADI

Dünyanın önde gelen kış turizmi merkezlerinden biri olan Palandöken Kayak Merkezi'nde, kayak heyacanı Aralık ayının ilk günlerinden itibaren başladı. Büyükşehir Belediyesi ile otel işletmecilerinin ortak çalışması sonucu pistlerde kar ihtiyacı olan bölgelere suni kar yağdırıldı ve pistler gece gündüz kayak yapmaya elverişli hale getirldi. Palandöken Kayak Merkezi, sahip olduğu doğal güzellikleri ve kilometrelerce uzunluktaki pistleriyle kayakseverlere bu yıl da unutulmaz tatil fırsatı sunuyor. Palandöken'e yerli turistlerin yanı sıra Rusya, Ukrayna, Azerbaycan ve Avrupa ülkelerinden rezervasyon yaptıran misafirler bulunuyor.