İşte Kar Voleybolu Kadınlar Türkiye Şampiyonu

Üniversite Sporları Kar Voleybolu Kadınlar Türkiye Şampiyonası’nda, Türkiye Şampiyonu belli oldu.

Tarih: 13.02.2024 14:41 Güncelleme: 13.02.2024 15:13
İşte Kar Voleybolu Kadınlar Türkiye Şampiyonu

www.erzurumgunebakis.com / Halil İbrahim AKTAŞ

10-13 Şubat 2024 tarihlerinde Erzurum Teknik Üniversitesi’nin ev sahipliğinde Palandöken Kayak Merkezi’nde düzenlenen ve 11 üniversitenin yarıştığı Üniversite Sporları Kar Voleybolu Kadınlar Türkiye Şampiyonası tamamlandı. Yarı finalde karşı karşıya gelen Başkent Üniversitesi – Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi karşılaşmasında Başkent Üniversitesi galip gelerek adını finale yazdırmayı başarmıştı. Yarı finalde galip gelerek adını finale yazdıran diğer üniversite ise Atılım Üniversitesi olmuştu. 

Atılım Üniversitesi – Başkent Üniversitesi karşılaşması, Palandöken Kayak Merkezi’nde bulunan sporseverlerin nefesini kesti Türkiye Şampiyonu olmak isteyen 2 takım da kıyasıya bir mücadele verdiler. Karşılaşmada üstün bir oyun sergileyen Atılım Üniversitesi, Üniversite Sporları Kar Voleybolu Kadınlar Türkiye Şampiyonu olarak, şampiyonluk kupasının ve altın madalyanın sahibi oldu.

3.’lük 4.’lük karşılaşmasında karşılaşan Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi ile Kırıkkale Üniversitesi karşılaşması da aynı şekilde nefes kesici mücadelelere sahne oldu. Kıyasıya rekabetin olduğu karşılaşmanın galibi olan Kırıkkale Üniversitesi, Türkiye 3.’sü oldular.