İTO Başkanı Çağlar´ın Vefatı ETSO´da Üzüntüyle Karşılandı

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar´ın vefatı iş dünyasında büyük üzüntüyle karşılandı.

Tarih: 01.01.0001 00:00
İTO Başkanı Çağlar´ın Vefatı ETSO´da Üzüntüyle Karşılandı

2015 yılı Haziran ayında beraberindeki meclis üyeleriyle Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası´nı (ETSO) ziyaret eden merhum İTO Başkanı İbrahim Çağlar bu ziyaretinde, Anadolu´daki Ticaret ve Sanayi Odalarıyla iş birliğini artırmayı ve ETSO ile belirlenecek bir tarihte ortak meclis toplantısı yapmayı arzu ettiklerini söylemişti.

/resimler/2017-12/13/1205265124930.jpg

Çağlar´ın ani vefatı nedeniyle duygularını ifade eden ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, Türk iş dünyasının sevilen ve saygı duyulan ismi İbrahim Çağlar´ın vefatından duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Çağlar´ın, Meclis üyeliği ve yönetim kurulu başkanlığı görevlerini yürüttüğü İTO´da ve TOBB Başkan Yardımcılığı döneminde iş dünyasına ve camiaya çok önemli hizmetler yaptığını vurgulayan Yücelik, ayrıca ülkenin üretimine ve istihdamına sağladığı değerli katkıların da unutulmayacağını kaydetti.

Başkan Yücelik, yayımladığı taziye mesajında şu ifadelere yer verdi; ?İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkan Yardımcısı, değerli işadamı İbrahim Çağlar´ın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Merhuma yüce Allah´tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına, İTO ve TOBB camiasına, üyelerimiz, meclisimiz ve yönetim kurulumuz adına sabır ve başsağlığı diliyorum.?

ETSO Meclis Başkanı Saim Özakalın da,  iş dünyasının çok değerli bir ismini kaybettiğini belirterek şunları söyledi; ?Sayın Çağlar, genç yaşına rağmen bilgi, birikimi ve tecrübesiyle iş alemine büyük katkılar sağladı. Vizyoner kimliği ile hem iş dünyasında hem de görev aldığı sivil toplum kuruluşlarında işini layıkıyla yaptı. Kendisini rahmetle anıyor, ailesine sabır, sevenlerine ve tüm Türk iş dünyasına başsağlığı diliyorum.?