İTÜ Çekirdek programına ATA Teknokent partner olarak katıldı

İstanbul Teknik Üniversitesi ARI Teknokent bünyesinde yürütülen ve Ülkemizin en önemli girişimcilik ekosistemlerinden olan İTÜ Çekirdek programına ATA Teknokent partner olarak katıldı.

Tarih: 01.01.0001 00:00
İTÜ Çekirdek programına ATA Teknokent partner olarak katıldı

 

Dilek BAYRAK

Partnerlik anlaşması kapsamında ATA Teknokent girişimcileri İTÜ Çekirdek programının sunmuş olduğu bir çok hizmete erişebilme imkanına sahip olacak. Bu yıl düzenlenecek Big Bang yarışmasına katılma imkanı bulacak olan ATA Teknokent girişimcileri, çeyrek final aşamasında yarışmaya dahil olacak. Erzurum`un ilk girişimci destekleme programı olan ve 2016 da 2´incisi düzenlenen TeknoGP programında dereceye giren ve ATA Teknokent bünyesinde şirketini kuran MacCom Mühendislik Çözümleri firması bu yıl düzenlenecek olan Big Bang yarışmasına katılma şansını yakaladı. 

BİG BANG

İTÜ Çekirdek Big Bang Türkiye´nin en büyük girişimcilik etkinliklerinden birir. Big Bang´te girişimciler yatırımcıları etkilemek ve 5 Milyon TL´yi geçen büyük ödülden pay almak için sahne alıyor.

KATILIMCILAR İÇİN...

Eleme sürecinin ardından sahne alma şansı yakalayan girişimler geleceğin büyük şirketleri olma yolunda en önemli adımlarını atarken, orada olan katılımcılar da bizzat geleceğe şahit olma şansı yakalıyor.

YATIRIMCILAR İÇİN...

Yatırımcılar Big Bang etkinliğinde sahne almaya hak kazanan tüm girişimleri dinleme fırsatı buluyor ve girişimcilik ekosistemine katılan taze girişimlere yatırım yapma imkânı elde ediyor.

GİRİŞİMCİLER İÇİN...

Big Bang´de girişimciler yenilikçi fikir ve iş modellerinden haberdar olma ve yükselen girişimler ile tanışma fırsatı elde ediyorlar. Aynı zamanda etkinliğe katılan şirketler ve yatırımcılar ile networking de yapabilirler.