İyi ki varsın Eren!

Gerek futbolu ve gerekse karakterli duruşu ile Dadaşların gönlünde taht kuran Eren Tozlu, son olarak Altınodu maçında attığı rövaşata golle mavi beyazlı taraftarlara, ''İyi ki Varsın Eren'' dedirtti.

Tarih: 20.12.2022 12:40
İyi ki varsın Eren!

Sinan AYDIN

Erzurumspor'un başarılı futbolcusu Eren Tızlu, attığı gollerle takımına hayat vermeye devam ediyor. Gerek futbolu ve gerekse karakterli druşu ile Dadaşların gönlünde taht kuran Eren Tozlu, son olarak Altınodu maçında attığı rövaşata golle mavi beyazlı taraftarların yüznü güldürdü. Birçok maçta gvrek asistleri ve gerekse golleri ile takımını değim yerinde ise ipten alan Eren Tozlu için taraftarlar sosyal medyadan, ''İyi ki Varsın Eren'' sloganı ile çeşitli paylaşımlar yapıp beğenilerini dile getirerek takım kaptanlarına teşekkür ediyorlar. 

"YÜREĞİNİN GÜZELİĞİ YÜZÜNE VURMUŞ"                                                     

Mavi Beyazlı takıma Giresunspor'dan transfer edilen Eren Tızlu, iki sezondur Dadaşlarda oynadığı futbol ve karakteri ile her kesimin büyük sevgisini kazanmış durumda. "Yüreğinin güzeliği yüzüne vurmuş" benxetmesi yapılarak taraftarın sevgisini ifade ettiği Eren, takım içindeki uyumu ile de hocalarının ve yöneticilerin takdirini kazanmış bir isim. Attığı goller sonrası kale arkası kamerasına koşarak ''Sus'' işareti yapması bir gelenek halini alan Eren Tozlu, sahadaki durulu ile sadece Erzurumspor araftarının değil birçok takım taraftarının da takdirini kazanıyor