Jasmin Trtovac ve Haris Harba kampa katıldı

Büyükşehir Belediye Erzurumspor´un yeni transferleri; Sırp stoper Jasmin Trtovac ve Boşnak forvet Haris Harba takıma katıldı.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Jasmin Trtovac ve Haris Harba kampa katıldı

 

Murat ÖZDEMİR

Büyükşehir Belediye Erzurumspor´un yakın takibinde olan Sırp stoper Jasmin Trtovac ve Boşnak forvet Haris Harba transferinde mutlu sona gelindi. Yüksek İrtifa Kamp Merkezi´nde TFF 1´inci lig hazırlıklarını sürdüren mavi beyazlılara, Sırp stoper Jasmin Trtovac ve Boşnak forvet Haris Harba da katıldı. Kulüp Başkanı Dilaver Yılmaz´ın il dışında olması sebebiyle imza töreni ertelendi.

TFF 1´inci ligde başarılı bir sezona imza atmak için, Teknik Direktör Osman Özköylü yönetiminde yoğun antrenman programından geçen mavi beyazlılar, sabah ve akşam saatlerinde Yüksek İrtifa Kamp Merkezi´nde antrenmana çıktılar. Transferi gerçekleşen Sırp stoper Jasmin Trtovac ve Boşnak forvet Haris Harba da sabah saatlerinde mavi beyazlılarla idmana çıktı. Düz koşu yapan iki futbolcu, Kulüp Başkanı Dilaver Yılmaz´ın Erzurum´a gelmesiyle birlikte kendilerini resmen mavi beyazlı camiaya bağlayacak imzayı atacaklar.