JENERATÖR REZALETİ

Erzurum'u Türkiye'ye rezil ediyorlar sayın Valim!Kazım Karabekir stadyumundaki jeneratör arızası ve elektrik rezaleti sürüyor, Erzurum TV'den canlı yayımlanan maçlar sırasında yaşanan aksaklıkla Türkiye'ye rezil oluyor. Taraftarla

Tarih: 06.11.2021 22:18
JENERATÖR REZALETİ

Sinan AYDIN

Hertürlü sorumluluğu Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nde bulunan Kazım Karabekir stadyumunda, elektirik kesintisi ve jenaratör arızası skandalı sürüyor. Sorumsuzlar yüzünden Erzurum Türkiye'ye rezil oluyor. Bursaspor maçının son dakikalarında TRT ekranlarının bile bir anda kararmasına neden olan elektrik kesintisi sonrası arızalı jenaratör devreye verilememiş, stadyum bir anda karanlığa gömülmüş ve dakikalarca arızanın giderilmesi beklenerek Erzurum rezil edilmişti. Sorumsuz sorumlulara fatura kesilmediği için aynı olay teklarlanmaya devam ediyor.

YİNE JENARATÖR ARIZASI SKANDALI İLE REZİL OLDUK

Spor Toto 1.Ligin 11. haftasında önceki gün oynanan Büyüehir Belediye Erzurumspor ve Balıkesirspor maçında yine jenaratör arızası skandalı yaşandı. Maçın ikinci yarısı başlarken hava kararmaya başladığı için ışıklandırmanın devreye sokulması istendi. TRT Spor'un da canlı yayın verdiği esnada kameralar ışıklandırmalara zom yaptığında elektiriklerin çok az geldiği görüldü. Gelen elektirik stadı aydınlatmaya yetmiyordu. Belli ki jenaratör arzızası devam ediyordu yada akımda güöç sorunu yaşanıyordu. Hakem bir süre bekledi, skandal yüzünden maç g başladı. Sorumsuz yetkililer yüzünden canlı yayında ekran başında Erzurum bir Türkiye'ye rezil olmaya devam etti.

BURSASPOR MAÇINDA DA TÜRKİYE'YE REZİL OLMUŞTUK

Rezil oldu çünkü aynı sorun sürekli tekrarlanıyor ve kısa bir süre önce de tekrarlanmış ve elektrik kesintisi sonrası Bursaspor maçı uzun bir ara oynanamamıştı. Jenaratörler devreye girmediği için ya da başka nedenlerden sdatyum bir anda karanlığa gömülmüştü. TFF 1. Lig’in 2. haftasında Ağustos ayında oynanan Erzurumspor'un Bursaspor'u konuk ettiği maç, elektrik kesintisi rezaletine sahne olmuştu. Ev sahibi takımın 86. dakikada 2-1 öne geçtiği maçın 90+5'inci dakikasında Erzurum Kazım Karabekir Stadyumu’nun elektrikleri kesildi. Jenaratörler arızalı olduğu için devreye gmedi. Stadyum bir anda karanlığa gömüldü, cep telefonu ışıkları az da olsa ışık saçtı. Normal süreye 7 dakika ilave eden hakem Kutluhan Bilgiç, kalan 2 dakikalık uzatma süresini de oynatmak istedi ve maça 20 dakika ara verildi.

SORUMSUZ SORUMLULAR CEZALANDIRILMALI

Stadyum görevlilerinin jeneratörü çalıştıramadığının bilgisini veren TRT spikeri Mete Öncel, kısa bir reklam arası vermek istedi. Ancak tribünlerden biri az da olsa aydınlatıldı. Maç, problemin giderilmesinin ardından kalan 2 dakikanın da oynanmasıyla 2-1 tamamlandı. Taraftarlar, Erzurum Valsi Okay Memiş'e seslenerek koca bir memleketi Türkiye'ye rezil etmeye kimsenin hakkı olmadığını hatırlatıp, skandalın bir daha yaşanmaması için müdüründen amirine ve teknik personeline kadar sorumsuz sorumlular hakkında gerekenin yapılmasını talep ettiler. Vali Okay Memiş'in konu ile ilgili taraftarın sesine kulak verip Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkililerinden savunma alıp almayacağı merak ediliyor.