Kadın Short Trackçılar kampta bayramlaştı

Olimpiyatlarda madalya getirmek için and içen Kadın Short Trackçılar, ailerinden uzak bir bayram geçirerek Erzurum kampını sürdürüyorlar.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Kadın Short Trackçılar kampta bayramlaştı

-ÖZEL-

Sinan AYDIN

Olimpiyatlarda madalya getirmek için and içen Short Track Kadınlar Milli Takımı sporcuları, bayram olmasına rağmen Erzurum kampını sürdürdüler. Kampta son sürat çalışmalarına devam eden Kadın Milli Takım Sporcuları, kendi aralarında bayramlaşma töreni düzenleyerek birbirlerinin bayramını kutladılar. Ailelerinden uzakta bir bayram geçiren ve Türkiye´nin başarısı için ter döken Short Track Kadınlar Milli Takımı sporcularını,  Yönetim Kurulu üyesi Short Track Branş Sorumlusu Naci Korucu ve Erzurum İl Temsilcisi Vedat Refayeli  ziyaret ederek bayramlarını kutladılar. Olimpiyatlarda madalya getirmek için and içen bayan sporcularımız, bayram olmasına rağmen Palandöken´de ki kampı sürdürüyorlar.

ONLARIN BAYRAMI OLİMPİYARLARDA MADALYA GETİRDİKLERİNDE OLACAK

Sabah otelde birbirleriyle bayramlaşan sporcular, öğleden sonra da antrenmanlarına devam ettiler. Sporcu ahlakının en iyi örneğini sergileyen kızlar, bu durumdan hiçbir rahatsızlık duymadıklarını belirterek Buz Pateni Federasyonu ailesi olarak herkesin bayramını kutladılar. 17 Ağustos 2019 tarihine kadar sürecek olan Short Track Kadınlar Milli Takım Kampı Erzurum´da tüm hızıyla devam ediyor. Erkek takımı ise Polonya´da ter döküyor. Palandöken Kayak Merkezi´ndeki Sport Otel´de kamp yapan ve Kamp Müdürlüğünü Buz Pateni İl Temsilcisi Vedat Refayeli´nin yaptığı Kadın Short Track Milli Takımı, günde çift antrenmanla mesai yapıyor. Antrenörler Betül Yerdelen ve Cemre Çavdar yönetimindeki 6 milli kadın sporcu, yoğun bir antrerman temposuna tabi tutuluyor.

´´ BAYRAM OLMASINA RAĞMEN KAMPIMIZ DEVAM EDİYOR´´

Sabah saatlerinde buz pistinde teknik taktik antrenmanları yapan Kadın Short Trackçılar, öğleden sonra da kros, kültür fizik, kondisyon vee fitness çalışmaları yapıyor. Buz Pateni Federasyonu Başkanı Gökhan Özdemir ve yönetim kurulunun destekleri ile yapılan kampların çok verimli geçtiğini belirten Buz Pateni Erzurum İl Temsilcisi Vedat Refayeli, ?Şu an kadın milli takımımız son derece verimli bir kamp yapıyor. Günde iki antrerman gerçekleştiriyor. Öyle alar oluyor ki, buz çalışmasını iki seans halinde yapıyor. Erkek Milli Takımımız da şu an Polonya´da kampta. Bayram olmasına rağmen kampımız devam ediyor ve hiçbirimiz bu durumdan rahatsız değiliz. Hepimizin tek amacı, olimpiyatlarda ülkemizin bayrağını başarı ile dalgalandırmak´´ diye konuştu.