KAHRAMANLARA ÖZEL SAĞLIK HİZMETİ

Erzurum Şehir Hastanesinde, Şehit Gazi ve Engelli Ailelerine özel hizmet başladı...

Tarih: 05.01.2022 18:29
KAHRAMANLARA ÖZEL SAĞLIK HİZMETİ

Sinan AYDIN

Erzurum Sağlık İl Müdürü Doktor Giürsel Bedir, Erzurum Şehir Hastanesinde Şehit, Gazi ve Engelli Aileleri İrtibat Destek Biriminin hizmete girdiğini müjdeledi. 1500 yatak kapasiteli Erzurum Şehir Hastanesi, bundan böyle destek birimi ile Şehit, Gazi ve Engelli Ailelerine özel sağlık hizmeti verecek.

SAĞLIK İL MÜDÜRÜ BEDİR'İN TALİMA İLE KURULDU

Bölgenin sağlık üssü olan şehir hastanesinde, İl Sağlık Müdürü Gürsel Bedir'in talimatıyla Şehit, Gazi ve Engelli Aileleri İrtibat Destek birimi kuruldu. Konu ile ilgili gelişmeyi sosyal medya hesabından duyuruan İl Sağlık Müdürü Dr. Gürsel Bedir, şunları söyledi: " Sizler bizim kıymetlilerimizsiniz. Şehit, Gazi ve Engelli Aileleri. Erzurum Şehir Hastanesi sizin hastaneniz ve biz hastanedeki iş ve işlemlerinizi olabildiğince kolaylaştırmak istiyoruz, hızlandırmak istiyoruz. Bu amaçlarla, sizlere vefa gereği yeni yılla birlikte Şehir Hastanemiz C blok poliklinikler katında ''Şehit, Gaziler ve Engelli Aileleri İrtibat-Destek Birimi'' açtık.

''GÜZEL İNSANLARIMIZA HAYIRLI HİZMETLERE VESİLE OLSUN''

Direk başhekimin koordinasyonunda ve bir başhekim yardımcısının sorumluluğunda faaliyet gösterecek bu birimimiz, güzel insanlarımıza hayırlı hizmetlere vesile olsun inşallah." Hastane başhekimi ve yardımcılarının sorumluluğunda hizmete giren birimde, şehit yakını, gazi ve engelli ailelerin her türlü talep ve işlemleri görevlendirilen personelce hızlıca yerine getirilerek ayrıcalıklı hizmet sunulması amaçlanıyor.