KAHVEHANELERDE SEÇİM RÜZGÂRI

Seçimin nabzı kahvehanelerde atıyor. Yaklaşan seçimler öncesinde kahvehanelerde seçim hakkında vatandaşlar görüşlerini beyan ediyorlar.

Tarih: 29.04.2023 19:48
KAHVEHANELERDE SEÇİM RÜZGÂRI

www.gunebakiserzurum.com / Muhammet YILMAZ

En çok seçim konuşulan yerlerden birisi de kahvehaneler olurken kahvehane kültürünün en yaygın olduğu illerden birisi şehrimizde de seçim merakı devam ediyor.  Seçmenler kendi aralarında destekledikleri partinin yanlışlarını ve doğrularını birbirleriyle tartışıyor. Sitemizin kahvehanelerde yaptığı röportajlarda vatandaşlar, destekledikleri partilerden memnun olduklarını ancak; milletvekili adaylarının bazılarından memnun olmadıklarını dile getirdiler.

Desteklediği partisinin met bir şekilde kazanacağını ifade eden vatandaşlar ancak seçilen milletvekillerinin kendilerini memnun etmediklerini söyledi.

Vatandaşlar dile getirdiği konularda :”Desteklediğim partinin çok net bir şekilde kazanacağını düşünüyorum. Ancak milletvekili adaylarının neden böyle olduğunu anlayamadık. Bazı milletvekillerine tabi ki de tepkimiz var. Bu durumun seçimi etkilemesini beklemiyoruz. Ancak AKP adaylarının oyları MHP adaylarına kaymış olabilir. Ancak cumhurbaşkanlığı konusundan fikrimiz net. Ne düşünüyorsak onu yapacağız. Partimizin arkasındayız.’’ Dedi.