Kalp krizinden ölen dokora duygusal tören

Evinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Doç. Dr. Özge Timur için görev yaptığı Erzurum Şehir Hastanesinde tören düzenlendi.

Tarih: 28.06.2022 10:45
Kalp krizinden ölen dokora duygusal tören

Sinan AYDIN 

Kalp krizi sonucu hayatıunı kaybeden Sağlık Bilimleri Üniversitesi İç Hastalıkları A.B.D. öğretim üyesi Doç. Dr. Özge Timur için görev yaptığı Erzurum Şehir Hastanesinde tören düzenlendi. Törene Erzurum Şehir Hastanesi Başhekimi Dr.Öğr. Üyesi İbrahim Hakkı Tör, yöneticiler, doktorlar ve çalışanlar katıldı. Erzurum Şehir Hastanesi’nde görev yapan İç Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Özge Timur, önceki gün evinde ölü bulunmuştu. Palandöken ilçesi Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi'nde meydana gelen olayda, yalnız yaşayan İç Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Özge Timur (41) kapıyı açmayınca şüphelenen komşuları çilingir çağırarak kapıyı açtırdı. Yerde Timur’un hareketsiz yattığını gören komşuları, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede Timur’un hayatını kaybettiği belirlendi. Ambulansla Adli Tıp Kurumu’na götürülen Timur’un yapılan otopside kalp krizi geçirdiği tespit edildi.

ŞEHİR HASTANESİNDE TÖREN DÜZENLENDİ

Doç. Dr. Özge Timur için görev yaptığı Erzurum Şehir Hastanemizde tören düzenlendi. Hastane Başhekimi  Dr.Öğr.Üyesi İbrahim Hakkı Tör, çok genç yaşta hayata veda eden Özge Timur’un büyük bir kayıp olduğunu belirterek, "Özge Hocamız, Hakk'ın rahmetine kavuştu. Her ölüm, büyük bir acı ve kayıptır, sağlık camiasına hizmeti ulvi bir görev olarak gören bir hekimimizi kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Hepimizin başı sağ olsun" dedi. İl dışında olması nedeniyle törene katılamayan İl Sağlık Müdürümüz Dr.Gürsel Bedir’in taziye mesajlarını da ileten başhekim Tör, törene katılanlardan Doktor Özge Timür için helâlık aldı. Daha sonra törene katılanlardan Prof.Dr.Doğan Nasır Binici, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Dekanı Prof.Dr.Konca Altınkaynak, Başhekim yardımcımız Dr.Fatih Aras ve Hemşire Hatun Özdemir Kaya üzüntülerini dile getirerek başsağlığı dileklerini ilettiler. Doç.Dr.Özge Timur'un cenazesi memleketi İzmir’de toprağa verildi.