Kamil Müdür kaza geçirdi

FETÖ´ye karşı verdiği mücadele ile tanınan Erzurum eski Emniyet Müdür Kamil Karabörk, trafik kazası geçirdi. Kazada eşi hayatını kaybederken Kamil Müdür ve 2 çocuğu ise ağır yaralandı.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Kamil Müdür kaza geçirdi

 

Sinan AYDIN

Erzurum eski Emniyet Müdürü olan şu an Hatay Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, trafik kazası geçirdi. Karabörk ağır yaralandı, eşi ise hayatını kaybetti. Erzurum eski Emniyet Müdürü Kamil Karabörk ve ailesinin içinde bulunduğu otomobil,

Niğde´nin Bor ilçesi TOKİ Kavşağı´nda süt tankeriyle çarpıştı. Kazada Emniyet Müdürü Karabörk´ün ve iki çocuğu yaralı olarak kurtulurken eşi Zuhal Karabörk olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralılar Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Hastanesi´ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza yerinde incelemeler devam ediyor.

DARBE GİRİŞİMİ GECESİ ERZURUM´DA GÖREVLİYDİ

Kamil Karabörk, Erzurum´da görev yaptığı dönemde FETÖ´ye karşı verdiği amansız mücadele ile tanınıyordu. Darbe girişiminin olduğu gece o dönem Erzurum Emniyet Müdürü olan Kamil Karabörk´ü, Genelkurmay Başkanlığı´ndan aradığını söyleyen FETÖ´cü bir asker, ´Türk Silahlı Kuvvetleri olarak yönetime el koyduk. Hemen emrimize girin´ demişti. Emniyet Müdürü Karabörk ise, FETÖ´cü darbeciye layık olduğu cevabı vererek, "Ben sizin gibi köpeklerin emrine girmem. Yüreğiniz yetiyorsa gelin beni teslim alın. Bakın alnınızın ortasından kurşun nasıl yiyeceksiniz" demişti. Kamil Müdürnün yaşadığı acı olay, tüm Erzurumluları da üzüntüye sevk etti.

KAMİL KARABÖRK KİMDİR?

Kamil Karabörk, 1966 yılında Osmaniye´nin Kadirli ilçesinde doğdu. 1989 yılında Polis Akademisi´nden mezun olarak Komiser Yardımcısı rütbesi ile Emniyet Teşkilatında göreve başladı. Değişik rütbelerde farklı illerde görev yaptıktan sonra, 2012 yılında 1.Sınıf Emniyet Müdürü rütbesine terfi ederek Teftiş Kurulu Başkanlığına atandı. 07.01.2014 tarihli kararname ile Erzurum İl Emniyet Müdürü olarak görevlendirildi. 25.10.2016 tarihli kararname ile Hatay İl Emniyet Müdürü olarak atanmıştır. İl Emniyet Müdürümüz Sayın Kamil Karabörk evli ve iki kız babasıdır.