Kar Voleybolu Erkekler Türkiye Şampiyonu Belli Oldu

Üniversite Sporları Kar Voleybolu Erkekler Türkiye Şampiyonası’nda, şampiyonluk kupasını kaldıran üniversite belli oldu.

Tarih: 13.02.2024 14:39 Güncelleme: 13.02.2024 15:28
Kar Voleybolu Erkekler Türkiye Şampiyonu Belli Oldu

www.erzurumgunebakis.com / Halil İbrahim AKTAŞ

10-13 Şubat 2024 tarihlerinde Erzurum Teknik Üniversitesi’nin ev sahipliğinde Palandöken Kayak Merkezi’nde düzenlenen ve 11 üniversitenin yarıştığı Üniversite Sporları Kar Voleybolu Erkekler Türkiye Şampiyonası tamamlandı. 

Yarı finalde karşı karşıya gelen Erciyes Üniversitesi – Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi karşılaşmasında Erciyes Üniversitesi galip gelerek adını finale yazdırmayı başarmıştı. Yarı finalde galip gelerek adını finale yazdıran diğer üniversite ise Beykoz Üniversitesi olmuştu. 

Erciyes Üniversitesi – Beykoz Üniversitesi karşılaşması, Palandöken Kayak Merkezi’nde bulunan sporseverlerin nefesini kesti Türkiye Şampiyonu olmak isteyen 2 takım da kıyasıya bir mücadele verdiler. Karşılaşmada üstün bir oyun sergileyen Erciyes Üniversitesi, Üniversite Sporları Kar Voleybolu Erkekler Türkiye Şampiyonu olarak, şampiyonluk kupasının ve altın madalyayı üniversitelerine götürdüler.

3.’lük 4.’lük karşılaşmasında karşılaşan Erzurum temsilcisi Atatürk Üniversitesi ile Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi’nin karşılaşmasında da yine nefesler kesildi. Seyircileri heyecanlandıran 3.’lük 4.’lük karşılaşmasında ise galip gelen Erzurum temsilcisi Atatürk Üniversitesi, Türkiye 3.’sü oldu.