Kar Voleybolu Kadınlarda Yarı Final Heyecanı

Üniversite Sporları Kadınlar Voleybol Türkiye Şampiyonası'nda yarı finalistler belli oldu.

Tarih: 13.02.2024 10:58
Kar Voleybolu Kadınlarda Yarı Final Heyecanı

www.erzurumgunebakis.com Halil İbrahim AKTAŞ

Erzurum Palandöken Kayak Merkezi'nde düzenlenen Üniversite Sporları Kadınlar Voleybol Türkiye Şampiyonası'nda heyecan dorukta. 11 üniversiteden katılan 11 takım arasındaki rekabet kızışarak devam ediyor. Bugün, şampiyonanın yarı finalinde Başkent Üniversitesi ile Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi kıyasıya mücadele edecek.

Diğer yarı final karşılaşması ise Atılım Üniversitesi ile Kırıkkale Üniversitesi arasında gerçekleşecek. Spor tutkunlarının büyük bir ilgiyle takip ettiği turnuvada, bu iki çekişmeli karşılaşma sonucunda galip gelen 2 takım, finalde şampiyonluk için kıyasıya mücadele verecek.

Yarı finalde mağlup olan iki takım ise 3.'lük ve 4.'lük mücadelesi için karşı karşıya gelecekler. Erzurum'da gerçekleşen bu büyük organizasyon, sporun yanı sıra üniversiteler arasındaki dostluk ve rekabetin de ön plana çıktığı anlamlı bir etkinlik olarak dikkat çekiyor.

Sporseverler, Türkiye Üniversite Sporları Kadınlar Voleybol Türkiye Şampiyonası'nda yaşanacak heyecan dolu anları izlemek için Palandöken Kayak Merkezi'nde bir araya gelecekler.