Kar yağışı altında Samsunspor'a bileniyorlar

Geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda Altınorduspor'a 1 - 0 mağlup olan ve zirveden iyice uzaklaşan Erzurumspor'da, futbolcular yeni hocaları Muzaffer Bilazer ile yeni bir sayfa açıp çıkışa geçmek istiyor.

Tarih: 09.03.2022 18:08
Kar yağışı altında Samsunspor

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. Lig’in 29. haftasında evinde Samsunspor ile karşılaşacak olan BB Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarını yeni hocası Muzaffer Bilazer nezaretinde sürdürüyor. Sportif Direktör olarak görev yaparken Yücel İldiz'in görevine son verilmesi sonrası futbol sorumlusu görevine getirilen Muzaffer hoca, ara vermeden takımla birlikte idmanlara başladı.

MUZAFFER HOCA SAMSUN MAÇININ PROVASINI YAPTIRIYOR

Dünkü antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü. Isınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayıp 5'e 2 pas oyunuyla devam eden antrenmanda,daha sonra Muzaffer Bilazer Samsunspor maçında sahada görmek istediği oyun kurgusunu futbolcularına anlatıp prova yaptırdı. Tedavileri devam eden Emircan Altıntaş, Oltan Karakullukçu, Eren Tozlu ve Arvydas Novikovas'ın katılmadığı antrenmanda, futbolcuların karamsar havayı üzerlerinden attıkları gözlendi.

FUTBOLCULAR YENİ BİR SAYFA AÇMAK İSTİYOR

Gtiğimiz hafta sonu deplasmanda Altınorduspor'a 1 - 0 mağlup olan ve zirveden iyice uzaklaşan Erzurumspor'da, futbolcular yeni hocaları Muzaffer Bilazer ile yeni bir sayfa açıp çıkışa gmek istiyor. Spor Toto 1. Lig’in 29. haftasında, Büyükşehir Belediye Erzurumspor Cumartesi günü Kazım Karabekir Stadyumu'nda Samsunspor'u konuk edecek. Mücadele saat 16.00'da başlayacak.