Kardeşliğe Uzanan El Projesi ile Gönül Köprüsü Kuruldu

Kardeşliğe Uzanan El Projesi ile Gönül Köprüsü Kuruldu

Tarih: 17.02.2024 21:32
Kardeşliğe Uzanan El Projesi ile Gönül Köprüsü Kuruldu

Erzurum Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Palandöken Kaymakamlığı iş birliğinde gerçekleştirilen "Kardeşliğe Uzanan El Projesi" kapsamında, korunma ve bakım altındaki çocuklar ile Palandöken İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı Yıldız Kent Borsa İstanbul Anadolu Lisesi öğrencileri arasında anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi. Bu etkinlik, bir araya gelen gençlerin "Gönül Köprüsü" kurmasıyla taçlandı.

Program kapsamında, yaklaşık 50 çocuk dostluk, kardeşlik, sevgi ve dayanışma duygularıyla bir araya gelerek çeşitli etkinliklere katıldı. Kahvaltı buluşması ve kardeşlik tanışmasıyla başlayan programda, çocuklar ve yetişkinler birlikte kızak keyfi yapma fırsatı buldu.

Erzurum Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hasan Aykut'un konuşmasında, kardeşliğin en saf ve en samimi duygu olduğu vurgulandı. Aykut, projeye katkılarından dolayı Palandöken Kaymakamı Uğur Tutkan başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederek programın başarılı geçmesini temenni etti.

Programa destek veren Palandöken Kaymakamı Uğur Tutkan da, Hasan Aykut ve ekibine, ayrıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Yıldız Kent Borsa İstanbul Anadolu Lisesi yetkililerine teşekkür ederek programın hayırlara vesile olmasını diledi.

Katılımcı çocuklar, kardeşlik buluşmasından memnuniyetlerini dile getirerek yapılan etkinliklerden keyif aldıklarını belirttiler. Bu anlamlı etkinlik, farklı yaş grupları arasında köprüler kurarak toplumsal dayanışmayı güçlendirmeyi amaçlayan bir adım olarak değerlendirildi.