KARSLI ATLETLER TÜRKİYE 3'ÜNCÜSÜ OLDU

Türkiye Atletizm Federasyonunun düzenlemiş olduğu Atletizm Geliştirme Projesi kapsamında yapılan yarışlar sonucu Karslı atletler Türkiye 3'üncüsü oldu.

Tarih: 21.04.2022 17:04
KARSLI ATLETLER TÜRKİYE 3

Devrim AKTÜRK

Türkiye Atletizm Federasyonunun düzenlemiş olduğu Atletizm Geliştirme Projesi kapsamında yapılan yarışlar sonucu Kars'ın Sarıkamış ilçesine bağlı Balıklı Köyü kız öğrencileri sergiledikleri performans sayesinde takım olarak Türkiye 3'üncü olurken, aynı öğrencilerden Elanur Aras Ferdi olarak Türkiye de 3'üncü olarak bronz madalya kazanarak, ilerde düzenlenecek olan milli takım hazırlık kampına katılmaya hak kazandı.

"DAHA İYİ SONUÇLAR ELDE ETTİK"

Karslı atletlerin öğretmeni olmaktan mutluluk duyduğunu söyleyen eğitmen Erhan Özkan, "Öğrencilerim bu yıl farklı yarışlarda ve farklı kategorilerde 4. kez Türkiye finaline gitmeye hak kazandı ve her seferinde daha iyi sonuçlar elde ettik.  Bu süreçte görev yaptığım köyde spora bakış çok değişti. Öğrencilerim bir çoğunun hayali bile olimpiyatlarda bayrağımızı dalgalandırmak, ülkemizi gururlandırmak oldu. Daha çok gençler fakat ilerde bu hayaller inanıyorum ki birgün gerçek olacak. Bize düşen görevse çocuklarımızın hayallerine giden yolda destek olmak ve elimden geldiği sürece gücüm yettiği sürece öğrencilerimin arkasındayım ve arkasında olmaya devam edeceğim." dedi.