KART DOLUM CİHAZLARI BOZUK VATANDAŞ MAĞDUR OLUYOR

Erzurum’daki halk otobüslerinde geçerli olan yolcu taşıma kartı için kart dolum hizmeti veren şehrin çeşitli noktalarında bulunan kart dolum cihazlarının bozuk olması vatandaşı çileden çıkarttı.

Tarih: 24.01.2024 10:58
KART DOLUM CİHAZLARI BOZUK VATANDAŞ MAĞDUR OLUYOR

www.erzurumgunebakis.com/ İhsan Kumru

Erzurum kart dolum cihazlarının bozuk olması nedeniyle özellikle sabah işe ve okula gidişlerde kart dolduramadıkları için toplu taşıma araçlarında sorun yaşadıklarını ifade eden vatandaşlar, belediyenin kart dolum cihazlarının tamir etmesini istediler.

Vatandaşlar, “ İlimizdeki Kart dolum cihazları bozuk Erzurum Büyükşehir Belediyesinin hızlı bir şekilde müdahale etmesi gerekir. Erzurum   Kent kart uygulamasından online olarak dolum yaptım. Onay kodu geldi ve sonra işleminiz Başarı ile tamamlandı yazısı geldi. Hesabımdan para çekildi. Ama uygulamaya giriyorum kartımda para gözükmüyor. Mağdur durumdayım. Herhangi bir geri dönüş de yapılmadı. Kart dolum cihazı parayı alıyor ama yükleme yapmıyor. Düzgün bir işlem gerçekleşmiyor.   Para yüklemeye çalışıyorum fakat makina parayı sürekli iade ediyor. Acaba paradan dolayı mı diye düşünerek başka para deniyorum yine olmuyor ve bu durumu her defasında yaşıyorum ve sadece ben değil arkadaşlarım da aynı şeyi yaşıyor. Bence Sıkıntı parada değil, kart dolum makinası arızalı. Kart dolum makinesi uzun zamandır bozuk. Bununla ilgili çoğu insan mağdur oluyor, ilgilenilmesini istiyoruz. Kart dolduramadığımız için toplu taşıma araçlarında sorun yaşıyoruz. Kart dolum cihazlarının tamir etmesini istiyoruz.”