Kartal bombayı patlatıyor! Muleka yerine o geliyor.

Beşiktaş transfer haberleri :Süper Lig'de geçtiğimiz sezonu 78 puan toplayarak tamamlayan Beşiktaş'ta flaş gelişmeler yaşanıyor.

Tarih: 06.07.2023 14:44
Kartal bombayı patlatıyor! Muleka yerine o geliyor.

 Beşiktaş transfer haberleri :Süper Lig'de geçtiğimiz sezonu 78 puan toplayarak tamamlayan Beşiktaş'ta flaş gelişmeler yaşanıyor. Yeni sezon için Şenol Güneş'in raporları doğrultusunda hareket eden siyah-beyazlı ekip, ilk olarak Emrecan Bulut'u kadrosuna kattığını duyurmuştu. Bu hamle sonrası hızını arttıran Kartal, Jackson Muleka'nın Arabistan, Mısır, Katar ve Rusya gibi ülkelerin takımları ile transfer listesinde adının geçmesi sonrası alternatif bir oyuncu bularak düğmeye bastı. Süper Lig'de 2022-2023 sezonunun sona ermesiyle birlikte takımlar yeni sezon için çalışmalarına start verdi. Bu doğrultuda Şenol Güneş'in transfer raporları doğrultusunda hareket etme kararı alan siyah-beyazlı ekip, kadrosuna ilk olarak Emrecan Bulut'u kattığını duyurdu. Geçtiğimiz günlerde yeni sezon için değerlendirmeler yapan Şenol Güneş, acilen stoper ve hücum hattına takviye yapılması gerektiği üzerinde durmuştu.

STOPER HAMLESİ GELDİ

Siyah-beyazlılar, uzun süredir görüşme halinde olduğu Leicester City'nin yıldızı Daniel Amartey ile anlaşmayı sağladı. Leicester City ile sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde bulunan Ganalı stoperin imza parası isteği pazarlıkları uzatmıştı. Ancak siyah-beyazlılar, ikili görüşmeler sonucunda bu sorunu ortadan kaldırmayı başardı. Beşiktaşlı kurmayların, 1.5 milyon Euro yıllık ücret önerisinin biraz daha üzerine çıkıp ayrıca bonus maddeleri ekleyerek 28 yaşındaki savunmacıyı ikna ettiği öğrenildi. HABER MERKEZİ