Kaymakam dert dinliyor

Aziziye Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu, mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Aziziye ilçesi sınırlarında sık sık vatandaşlarla bir araya gelen Kaymakam Topsakaloğlu, sorunları dinliyor, çöçüm üretiyor.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Kaymakam dert dinliyor

 

 

Elif YILMAZ

Aziziye Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu, beraberinde İlçe Jandarma Komutanı Jand. Binb. Selahattin Zobalı ve kurum amirleriyle, Aziziye´ye bağlı mahalleleri ziyaret etti. Mahallelerde incelemelerde bulunan Kaymakam Topsakaloğlu, vatandaşların sorunlarını dinledi.

Mahalle muhtarlıklarında yaptığı incelemelerde muhtarlardan mahallelerin genel durumu hakkında bilgiler alan Kaymakam Topsakaloğlu, devletin tüm birimleri ile birlikte vatandaşların yanında olduklarını, bu tür ziyaretler ile vatandaşın sorunlarını yerinde gördüklerini ve çözümü konusunda da çaba sarf edeceklerini söyledi.

Kaymakam Topsakaloğlu´nun ilgisine teşekkürde bulunan muhtarlar ise, ?Buraya kadar gelip sorunlarımızı dinleyen devlet büyüklerimize teşekkür ediyoruz.? diyerek, aktardıkların sorunların bir bir çözüm bulduğunu da ifade ettiler.