Kaymakam Tutkan Minik Tenisçilere Kupalarını Takdim Etti

Okul Sporları Tenis Minikler İl Birinciliği’nde dereceye giren öğrencilere madalyalarını Palandöken Kaymakamı Uğur Tutkan takdim etti.

Tarih: 09.02.2024 14:07 Güncelleme: 09.02.2024 14:30
Kaymakam Tutkan Minik Tenisçilere Kupalarını Takdim Etti

www.erzurumgunebakis.com / Halil İbrahim AKTAŞ

Erzurum’da geleceğin Erzurumlu tenisçileri korta çıktı. 4 gündür süren Okul Sporları Minikler Tenis İl Birinciliği karşılaşmalarında, minik sporcular gösterdikleri büyük bir özveri ile okullarının ismini birincilik kürsüsüne çıkarmak için büyük bir emek verdiler. Erzurum’da Mevlana Vadisi’nde bulunan tenis kortlarında gerçekleşen karşılaşmalar sonunda, kızlarda da erkeklerde de birincilik kürsüsüne Atatürk Üniversitesi Aydın Doğan Özel İlköğretim Okulu öğrencileri çıktı. Minik erkeklerde ve kızlarda ise 2.’lik kupalarının ikisini de Ertuğrul Gazi Ortaokulu’na gitti. 

Kaymakam Tutkan: Gayemiz, “herkes bu sporu yapabiliyor dedirtebilmek”

Gerçekleşen ödül törenine katılan Palandöken Kaymakamı Uğur Tutkan, dereceye giren minik sporculara kupalarını ve madalyalarını takdim etti. Palandöken Kaymakamı Uğur Tutkan, tenisin herkesin bilip de ilgilenmediğini ancak ciddi bir ağırlığı olan bir spor dalı olduğunu söyledi. Kaymakan Tutkan, tenisin farklı bir vizyonu olan bir spor dalı olduğunu, tenisin bireylerin gelişimi için büyük önem taşıyan bir spor dalı olduğunu belirtti. Kaymakam Uğur Tutkan, gerçekleşen il birinciliği ile bu işte toplumunda her kesiminden insanı dahil ederek, gayelerinin “Evet herkes bu sporu yapabiliyor.” dedirtebilmek olduğunu söyledi.

Palandöken Kaymakamı Uğur Tutkan, ödül töreni sonrasında tenis raketini alarak sahneye çıktı. Ödül töreninden sonra Palandöken Kaymakamı Uğur Tutkan’ın tenis oynaması da renli görüntülere sahne oldu.

 

Minik Erkekler Dereceye Giren Okullar

1) Atatürk Üniversitesi Aydın Doğan Özel İlköğretim Okulu

2) Ertuğrul Gazi Ortaokulu

 

Minik Kızlar Dereceye Giren Okullar

1) Atatürk Üniversitesi Aydın Doğan 

2) Ertuğrul Gazi Ortaokulu Özel İlköğretim Okulu