Keçiören maçı hazırlıkları başladı

Tuzlaspor maçı sonrası BAY haftasına girildiği için 3 gün izne çıkan futbolcular, bugün tesislerde toplanarak Ankara Keçiörengücü maçı hazırlıklarına başlayacaklar.

Tarih: 08.09.2022 11:08
Keçiören maçı hazırlıkları başladı

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. ligin 6. haftasında deplasmanda Ankara Kiörengücü ile karşılaşacak olan Erzurumspor, bu maçın hazırıklarına dün başladı. Erzurumsporlu futbolcular, bu haftayı BAY olarak geçirecekleri için Muzaffer hoca tarafından kendilerine verilen 3 günlük izini iyi değerlendirdiler.Bazı futblcuların ailvlvri ile birlikte Karadeniz turu yaptığı, bazı futbolcuların ise iznini Erzurumda geçirdiği öğrenildi. Teknik Sotumlu Muzaffer Bilazer tarafından Çarşamba gününe kadar izin verilen futbolcular, dün tesislerde toplanarak topbaşı yaptı.

OLANARE VE SHALA OYNAYABİLECEK

Muzaffer hoca, Keçiörengücü maçına eksik oyuncularının da dönmesi ile birlikte tam kadro çıkacak olmanın mutluluğunu yaşıyor. Sakat ve cezalı oyuncularının çok olması ve TFF tarafından verilen ağır cezaların ardından Tuzlaspor maçında ağır bir yenilgi alan Erzurumspor, BAY haftasını avantaja çevirecek. Sakat olan Mustafa Yumlu Keçiören ma.ı ile sahalara dönecek. Kırmızı kart cezaları bitecek olan Shala ve Olanare'de, Keçiören maçında sahada olacak. Eren Tozlu'da hafif sakatlığını atlatarak bu maçta sahadaki yerini alacak.

TAHKİM NE KARA VERECEK?

BB Erzurumspor bir yandan Ankara Kiörengücü maçına oaklanırken diğer yandan da Tahkim Kurulundan çıkacak kararı merakla bekliyor. Profesyonel Futbol Disiplik Kurulu (PFDK) tarafından Erzurumspor'a verilen haksız cezalara karşı yapılan itirazın ın kısa sürede görüşüllüp kesin karara bağlanması bekleniyor. Teknik Direktör Muzaffer Bilazer'e verilen 8 maç ceza ile, kulüp başkanı Ahmet Dala' verilen 54 gün hak mahtrumiyeti cezasına, Erzurumspor Kulübü tarafından kamera kayıtlarının da olduğu delillerle itiraz edilmişti. Bu arada Erzurmspor Kulübü, ağır cezaların gelmesine neden olan maçın hakemi Emre Kargın ve dördüncü hakem hakkında da yalan rapor düzenlemekten ayrı bir dava açacak.