Keçiörengücü 1,5 yıldır sahasında yenilmiyor

BB Erzurumspor, önümüzdeki hafta deplasmanda Keçiörengücü ile karşılaşacak. Dadaşlar, sahasında 1,5 yıldır yenilmeyen Keçiörengücü´nü yenerek bu takımın yenilmezlik serisini sonlandırmak istiyor. Mavi beyazlı futbolcular, rakip takımın sahasının sentetik

Tarih: 01.01.0001 00:00
Keçiörengücü 1,5 yıldır sahasında yenilmiyor

 

 

 

Sinan AYDIN

 

BB Erzurumspor´da Keçiörengücü maçının hazırlıklarına başlandı. Boluspor maçından sonra milli maçlar nedeniyle liglere ara verilmesi üzerine 3 gün izin verilen futbolcular, top başı yaptı. Mavi beyazlı futbolcular, deplasmanda karşılaşacakları Keçiörengücü maçının hazırlıklarına devam ediyor. Takıma yeni dahil edilen 3 futbolcunun da katıldığı antrenmanlar, neşe içerisinde geçiyor. TFF. 1 Lig´in 4. haftasında Keçiörengücü ile karşılaşacak olan BB Erzurumspor´da, Teknik Direktör Muzaffer Bilazer yönetiminde tesislerde süren antrenmanda, tek hedef Keçiörengücü´nü yenerek çıkışı sürdürmek.

 

KEÇİÖRENGÜCÜ 1,5 YILDIR SAHASINDA YENİLMİYOR

 

Zorlu bir deplasman maçı oynayacak olan BB Erzurumspor, 1,5 yıldır sahasında yenilmeyen Keçiörengücü´nü yenerek yenilmezlik serisine son vermek istiyor. Bu doğrultuda antrenmanlarını sürdüren BB Erzurumspor´da, tamamı basına açık olan dünkü antrenman taktik ağırlıklı sürdürüldü. Antrenmanda futbolcuların hırslı olması teknik heyeti sevindirirken, antrenmana sakatlığı devam eden Emrah Başsan ve Rashad Muhammed ile milli takımlarda yer alan Pote, Sunu, Sehic ve Abdulcebrail Akbulut katılmadı. Teknik Direktör Muzafer Bilazer, ??Keçiörengücü takımı oturmuş bir takım ve 1,5 yıldır sahasında yenilmemiş bir takım. He ne olursa olsun bu maçı kazanarak yolumuza emin adımlarla devam etmek istiyoruz´´ dedi.

 

BB ERZUURMSPOR´DA SENTETİK ÇİM ÖNLEMİ

 

Bu arada BB Erzurumspor´da, Keçiörengüzxü maçı öncesi bir dizi farklı önlemlerde alınıyor. Keçiörengücü´nün sahasının sentetik çim olması, bir çok kulübün şikayet ettiği bir konu. BB Erzurumspor´da deplasman takımlarında çok sayıda sakatlığa da neden olan Keçiörengücüspor´un sahasının değiştirilmesi için TFF´ye başvurarak başka bir saha talebinde bulundu ancak bu talep kabul görmedi. Bunun üzerine teknik direktör Muzaffer Bilazer´de bir dizi önlem aldı. Buna göre BB Erzurumspor´lu futbolcular, Keçiörengücü maçının hazırlıklarının büyük bir bölümünü, Erzurum´da bulunan sentetik çim sahalı futbol salonlarında yapacak.