Keçiörengücü'nü yenecek güçteyiz

Hakan Kutlu yönetiminde kendi tesislerinde çalışmalarını sürdüren Erzurumspor, Rize'de karşılaşacağı Keçiörengücü'nü eli boş göndermek istiyor.

Tarih: 06.03.2023 13:24
Keçiörengücü

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. ligin 25. haftasında Ankara Keçiörengücü ile karşılaşacak olan Erzurumspor kafilesi, son dakika gelişmesi sonrası maçı Rize'de oynayacak olmanın şaşkınlığını yaşıyor. 24. haftayı BAY geçen Erzurumspor, yaklaşık 1 aylık bir kamp sonrası önceki gün Erzurum'a dönmüştü. 

MAÇTAN 1 GÜN ÖNCE RİZE'YE GİDECEKLER

Teknik Direktör Hakan Kutlu yönetiminde kendi tesislerinde çalışmalarını sürdüren mavi beyazlı takım, Kazım Karabekir stadyumunun yaşanan depremde hasar alması ve 'maç oynanamaz' raporu verilmesi sonrası, bu maçı Rize'de oynayacak. Maçtan 1 gün önce Rize'ye gitmesi beklenen mavi beyazlı takım, dünkü antrenmanda taktik ağılıklı bir idman yaptı. 

TAKTİK ÇALIŞTILAR

Dünkü antrenmana ısınma hareketleri başlayan futbolcular, Hakan hoca tarafından taktik çalışmalasına tabi tutuldular. Teknik Direktör Hakan Kutlu, oyuncularına rakibin artılarını ve eksilerini anlatıp sahada görmek istediği oyun kurgusunun provasını yaptırdı. Erzurumspor'da, sakatlığı biten ve düz koşulara başlayan Herolind Shala ile son hazırlık maçında sakatlanarak oyundan çıkan Süleyman Koç’un son durumu maç saatinde belli olacak.