KEMAL KILIÇDAROĞLU ERZİNCAN'A GELİYOR

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Erzincan'a geliyor.

Tarih: 02.08.2023 18:00 Güncelleme: 02.08.2023 20:23
KEMAL KILIÇDAROĞLU ERZİNCAN

www.erzurumgunebakıs.com / Sedanur Bingöl 

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonra yaklaşan Yerel seçim çalışmalarına şimdiden başlayan Cumhuriyet Halk Partisi Erzurum il başkanlığı 5 ağustos Cumartesi günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla   Tercan belediye başkanı adayını açıklayacak. 

Delege seçimlerini bitirdiklerini ifade eden Cumhuriyet Halk Partisi Erzurum il Başkanı Suat Dülger, ilçelerdeki  kongre takvimlerinin başladığını söyledi.

Dülger, ”  Yaklaşan Yerel seçim çalışmalarına şimdiden Cumhuriyet Halk Partisi Erzurum il başkanlığı  olarak başladık. 5 ağustos Cumartesi günü partimizin Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Erzincan’a gelecek ve Tercan Belediye Başkanı adayını açıklayacak. Delege seçimini bitirdik şimdilerde ise ilçelerde Kongre takvimimiz başladı. Bu bağlamda cumartesi günü için iki önemli işimiz var. Bunlardan biri Palandöken kongresi, bir diğeri de genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Tercan’a gelerek, Tercan belediye başkanı adayımızı açıklayacak. Bizlerde orada olacağız. Cumartesi gününden sonra Pazar günüde Hınıs ilçemizdeki kongremize gideceğiz. Bunun dışında 15 ilçemizde seçimler yapılacak. 5 ilçemizin üye sayısı yeterli olmadığı için oraya daha sonra atama yapılacak. Seçimlerden sonra da İl Başkanının belirleneceği İl Kongremizi yapacağız. Yani 15 Ekim tarihine kadar kongre süreçleri olacak. Şu anda sadece içe dönmüş durumdayız”