Kick Light’ın Kazananları Belli Oldu

Erzurum’da düzenlen Okul Sporları Kick Boks İl Birinciliği’nin kazananları belli oldu.

Tarih: 31.12.2023 00:29
Kick Light’ın Kazananları Belli Oldu

www.erzurumgunebakis.com / Halil İbrahim AKTAŞ 

Erzurum'da düzenlenen Okul Sporları Kick Boks İl Birinciliği büyük bir coşkuyla tamamlandı. Birçok okuldan öğrencilerin katıldığı turnuva, kick boks tutkunları için unutulmaz anlara sahne oldu. Öğrenciler arasında rekabetin doruk noktaya ulaştığı organizasyonda, kick light kategorisinde küçük kızlar ve küçük erkekler arasında gerçekleşen müsabakalarda şampiyonlar belli oldu.

Kick light yıldız kız kategorisinde Erzurum'dan 2 farklı sikletten çıkan şampiyonlar, gösterdikleri üstün performansla dikkat çekti. Aynı şekilde, kick light yıldız erkek kategorisinde ise 4 farklı sikletten gelen şampiyonlar, izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

Şampiyonluk elde eden Erzurumlu öğrenciler, bir sonraki aşama olan gruplarda mücadele etmeye hak kazandı. Bu önemli aşamada, okullarını ve Erzurum'u başarıyla temsil etme fırsatını elde eden genç sporcular, büyük bir heyecanla müsabakalara hazırlanıyor.

Erzurum Okul Sporları Kick Boks İl Birinciliği, genç sporcular arasında dostluk ve rekabetin bir arada yaşandığı, sporun güzelliklerini sergileyen bir organizasyon olarak hafızalarda yer edecek. Turnuvanın ardından, sporcuların gruplarda elde edecekleri başarılar, Erzurum'un adını daha da yükseklere taşıyacak.

Kick Ligh Yıldız Kız Şampiyonları

Nazlıcan Yavuç (Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu) 32 KG

Hilal Göşker (Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu) 42 KG

Kick Light Yıldız Erkek Şampiyonları

Emre Akgün (Toplu Konut Ortaokulu) 42 KG

Yiğit İlhan Duruk (TOBB Efkan Ala İmam Hatip Ortaokulu) 37 Kg

Muhammet Ali Yalçın (TOBB Efkan Ala İmam Hatip Ortaokulu) 52 KG

Muhammet Seyit Aykut (Şehit Yüzbaşı yunus Çelebi Ortaokulu) 57 KG