Kılıç mı kazanacak, Özköylü mü?

Erzurumspor bu hafta Adanaspor deplasmanında puan arayacak. Erzurumspor´da görev yapan ve halef selef durumundaki iki teknik direktör performansı açısından da önemli olan karşılaşma mavi beyazlı ekip için performans yükseltme bakımından büyük önem gösteri

Tarih: 01.01.0001 00:00
Kılıç mı kazanacak, Özköylü mü?

 

 

Murat ÖZDEMİR

ERZURUMSPOR ADANA´YA İLKİ YAŞATMAK PEŞİNDE

Mavi beyazlılar 1´inci ligin en ilgi çekici performansını gösteren Adanaspor karşısında puan ya da puanlar arayacak. Sahasında hiç maç kaybetmeyen ve üç maçını kazanan, deplasmanda ise 3 maçını da kaybeden Adanaspor iç saha başarısını sürdürmek isterken, Erzurumspor da Adana´ya ilk iç saha yenilgisini yaşatmaya çalışacak.

ADANASPOR 9´UNCU SIRADA

Mavi beyazlıların 7´inci haftadaki rakibi Adanaspor 1´inci ligde 9 puanla 9´uncu sırada yer alıyor. Turuncu beyazlı ekip 6 haftada oynadığı 6 maçın 3´ünü kazanırken 3 maçını da kaybetti. 6 gol atan ekip kalesinde 9 gol gördü ve Erzurumspor gibi eksi 3 averajla gol kaydında en kötü performans gösteren takımlar arasında yer aldı.

EVLERİNDE PUAN VERMEDİLER

Adanaspor sahasında oynadığı 3 maçını da kazandı ve 1. Lig iç saha performansı başarı sıralamasında 9 puanla ilk sırayı aldı. Evinde 3 maçta 6 gol atan ekip kalesinde yalnızca 1 gol gördü. Akdeniz ekibi deplasmanda ise iç saha performansının aksi bir durum sergiledi, 3 maçını da kaybetti. Kalesinde 8 gol gören ekip, gol kaydına muvaffak olamadı.

ADANASPOR MAÇ KARNESİ

Akdeniz ekibi evinde oynadığı Denizlispor maçını 3-0, Ümraniyespor karşılaşmasını 2-1, Manisaspor maçını ise 1-0´lık sonuçla kazanmasını bildi. Erzurumspor eski Teknik ,Direktörü Kemal Kılıç´ın yönettiği takım deplasmanda ise Giresunspor´a 3-0, Gazişehir´e 4-0, Adanademirspor´A ise 1-0´lık neticelerle mağlup oldu.

ADANASPOR´UN 6 MAÇLIK PERFORMANSI

Adanaspor A.Ş. 3-0 Denizlispor

Giresunspor 3-0 Adanaspor A.Ş.

Adanaspor A.Ş. 2-1 Ümraniyespor

Gazişehir 4-0 Adanaspor A.Ş.

Adanaspor A.Ş. 1-0 Manisaspor

Adana Demirspor 1-0 Adanaspor A.Ş.

Kozan Belediyespor 1-3 Adanaspor A.Ş. (KUPA MAÇI)