Kırmızı grubun 17´inci sıradaki takımı, beyaz grubun lider takımını 3-0 mağlup etti! Erzurumspor´dan tatsız prova

Devre arası kamp çalışmaları Antalya Belek´te sürdüren BB Erzurumspor futbol takımı, dün Tokatspor ile hazırlık maçı yaptı. Maç 3-0 Tokatspor´un üstünlüğü ile son buldu.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Kırmızı grubun 17´inci sıradaki takımı, beyaz grubun lider takımını 3-0 mağlup etti!  Erzurumspor´dan tatsız prova

Ligin ilk devresini lider kapatan Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Antalya Belekte Tokatspor ile hazırlık maçı yaptı. Tokatspor karşısında etkisiz olan mavi beyazlı futbolcular sahadan 3-0 mağlup ayrıldı.

TAŞKIN GÜNGÖR´LE ÇIKIŞ YAKALADILAR

2´inci Lig beyaz Grubun lider takımı BB Erzurumspor, 2´inci lig Kırmızı grupta mücadele veren ve grupta 15 puanla 17´inci sırada bulunan Tokatspor´la yaptığı hazırlık maçından 3-0 mağlup ayrıldı. 3´üncü ligde BB Erzurumspor´u iki farklı sezonda çalıştıran başarılı Teknik adam Taşkın Güngör´ün teknik direktörlüğünü yaptığı Tokatspor, maçın ilk devresini 1-0 önde kapatırken, ikinci devreyi de 2 golle sonlandırdı. Serkan Gürses (2), Hakan Albayrak´ın attığı gollerle maç, 3-0 Tokatspor´un üstünlüğüyle sona erdi. Ligin 8´inci haftasında takımın başına geçen Teknik Direktör Taşkın Yıldırım´la Tokatspor çıkış yakaladı.

TRANSFER ŞART

Tokatspor yenilgisi sonrası özellikle savunma ve orta sahaya mutlak transfer yapılması gerektiği net bir şekilde görülürken, yönetimin bir orta saha, iki stoper ile temas halinde olduğu öğrenildi.

 Murat ÖZDEMİR